Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Південь
| Оновлено 19 травня 2022, 02:43
1372
0

Російські пропагандисти збираються до окупованих міст Херсонщини

Рашисти поширюватимуть нові фейки

| Оновлено 19 травня 2022, 02:43
1372
0
Російські пропагандисти збираються до окупованих міст Херсонщини
Getty Images/Global Images Ukraine

Оперативне командування «Південь» опубліковало інформацію щодо російського вторгнення станом на вечір 18 травня.

На лінії зіткнення в Херсонській та Миколаївській області противник просувань із займаних позицій не має. Натомість, окупанти застосовують класичні вже форми гібридної війни. Готується так званий «престур» рашистських та іноземних засобів масової інформації з Ростова-на-Дону із відвідуванням Херсону, Нової Каховки, Скадовська, Армянська, де запланована зустріч із призначеними окупаційними колаборантами, а також демонстрація фейкових доказів, що Збройні Сили України обстрілюють мирних жителів.

Рашисти продовжують підступну практику фальсифікацій, коли залишають свої ж позиції в селі, виводять техніку у напрямку наших позицій та гатять по мирних жителях. А потім, повертаючись в село, розповідають, що це лютували ЗСУ.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами у взаємодії з авіацією, протягом доби нанесено ураження по 90 цілям на позиціях противника. Внаслідок чого підтверджено влучання у 20 рашистів, 2 самохідні артустановки, автомобільну та броньовану техніку. Остаточні втрати орків уточнюються.

В Чорному морі продовжується маневрування двох загонів бойових кораблів, які утримують блокаду українських портів та цивільного судноплавства. На 4 кораблях – в готовності до застосування понад 30 крилатих ракет.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.