Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 травня 2022, 13:11
66
0

Основні типи парі на баскетбол

Основні типи парі, які доступні на матчі у цьому виді спорту завжди

| Оновлено 18 травня 2022, 13:11
66
0
Основні типи парі на баскетбол

У баскетболі на матчі можна ставити. Причому вибір варіантів розпису подій неймовірно широкий. На кожен поєдинок у більш-менш серйозній лізі букмекер пропонує десятки, а то й сотні варіантів у розписі. Але, звичайно ж, є й основні типи закладу, що доступні на матчі в цьому виді спорту завжди. Які ж вони?

Результат гри. Як і в будь-яких аналогічних лініях щодо матчів в інших видах спорту, слід зробити правильний прогноз, як закінчиться обраний поєдинок. Виходів формально може бути 3 – перемога однієї з команд, а також нічия. Але це в тому випадку, коли вибирається букмекером (і гравцем) розпис на час поєдинку. Як правило, регламентом змагань передбачено, що потрібно визначати переможець, тому передбачено овертайм. У будь-якому випадку, укладаючи заклад, потрібно бути уважним і перевірити, на що розміщується ставка, і не помилятися. У будь-якому випадку, варіант "Х" можливий виключно у випадках щодо парі на результат за основним часом. Але таке буває досить рідко, не так часто, як у футболі.

Тотали. Як завжди, це ставка на результативність. Вона може застосовуватися як до матчу в цілому, так і його половині або чверті. Також є парі на загальний тотал та індивідуальний (на окрему команду), парний та непарний, цілісний ("європейський") і дробовий ("азіатський") - втім, у баскетболі різниця в 0,5 не така важлива і критична, як у футболі, де рідко забивають більше трьох - у баскетболі за повний матч обидва суперники нерідко "пробивають" позначку 100 очок.

Фора. Це розрив між командами, гандикап у рахунку. Вони можуть бути теж "європейськими" та "азіатськими", але, знову ж таки, у використанні дробових у баскетболі немає особливого сенсу. Головне, пам'ятати, що є "негативні" (мінус до очок, що набрані фаворитом) або "позитивні" (плюс до того, що набере аутсайдер). Ставки приймають у цій лінії як на повний матч, половини, чверті та, в режимі "лайв", на овертайми.

На забиті кидки - як двоочкові/трьохочкові. Це вже суто баскетбольна тематика, специфічний, статистичний вигляд закладу, коли гравець повинен правильно передбачити тотал забитих кидків того чи іншого виду. Можна також знаходити у більшості ліній на баскетбол та інші ставки на статистичні події – на кількість фолів, перехоплень, передач, блокшотів.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Костюк обіграла 3-тю ракетку світу і вийшла до півфіналу в Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 23:34 49
Костюк обіграла 3-тю ракетку світу і вийшла до півфіналу в Штутгарті

Марта здобула найбільш високорейтингову перемогу в кар'єрі, здолавши Коко Гофф

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 8
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.