Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 травня 2022, 11:28
52
0

Види ставок на волейбольні матчі

Ряд видів ставок у волейболі: розбираємо нюанси у розписі волейбольних матчів

| Оновлено 18 травня 2022, 11:28
52
0
Види ставок на волейбольні матчі

Волейбол все ж таки не можна назвати найпопулярнішим видом спорту. Але і просто у глядачів, і в любителів ставок він займає чималу нішу. Не дивно, що у розписі букмекерської контори на серйозні поєдинки завжди є ряд видів ставок. Що ж можна обов'язково знайти в стандартному розписі?

Результат матчі. Завдання стандартне: беттору запропоновано вгадати, хто у вибраному поєдинку здобуде перемогу. Тут трохи простіше, ніж у інших видах спорту, адже волейбол не передбачає "мирних", нічийних результатів. Так що залишається потрапити в точку, вибираючи між двома варіантами ставок - П1 і П2.

Фора. Цього разу потрібно спрогнозувати не так результат, а вже те, яким буде розрив за рахунком. Причому часто тут уже ставки робляться не тільки і не так на повний матч, як на конкретну партію. Як і в інших видах спорту, фора може бути як "мінусовий", на фаворита - що він виграє впевнено, або "плюсовий", коли гравець вважає, що андердог чинитиме опір і перекладатиме зустрічі в "тай-брейк". Рідше, але можна знайти і "нульові" гандикапи, як просто підстраховки переможного результату.

Тотал. Це ставка на більшу чи меншу значення результативності. Букмекери при цьому самі розміщують кількість набраних очок, і далі гравцям залишається тільки вирішити, що прогнозувати, "більше" або "менше". Як правило, якщо суперники рівні, вони часто йдуть "ніс до носа", що підвищує загальну кількість очок. Парі з "тотал" приймають як на весь матч, так і на окремий сет, як на загальний тотал, так і на індивідуальний, коли розглядається результативність конкретної команди.

Комбінована ставка. Це досить просте поєднання за змістом, на перемогу чи той чи інший тотал. Але насправді не дарма на це пропонується високий коефіцієнт: промахнувшись з одним з 2-х аспектів, гравець втратить всю суму ставки.

Парні/непарні. У даному ринку потрібно правильно вибирати число очок, чи буде воно парним чи ні (як в окремому сеті, так і в матчі з гаком). Нерідко його використовують ті, хто не обтяжує себе детальною аналітикою, а вважає за краще ставити навмання - це неправильно в цілому, але все ж таки стабільно популярно.

Ейси. Вже суто волейбольна ставка, хоча є й аналоги в інших видах спорту, насамперед у тенісі. Під "ейсом" розуміють подача навиліт, коли очко заробляють одним першим ударом. У цій лінії можливі свої "тотали" "фори", або просто те, яка команда їх проведе за матч більше.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону
Футбол | 04 травня 2024, 21:31 79
Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів

Реал достроково виграв Ла Лігу 2023/24 після перемоги Жирони над Барселоною
Футбол | 04 травня 2024, 21:35 6
Реал достроково виграв Ла Лігу 2023/24 після перемоги Жирони над Барселоною

Королівський клуб набрав 87 очок після 34 турів, залишилося провести 4 поєдинки

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.