Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 15 травня 2022, 06:43
532
0

Ян Блахович – Александр Ракіч. Прогноз і анонс на бій

Головний бій турніру UFC on ESPN 36

| Оновлено 15 травня 2022, 06:43
532
0
Ян Блахович – Александр Ракіч. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine.

Бій відбудеться 15 травня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) у комплексі «UFC Apex» та стане мейн івентом турніру UFC on ESPN 36. Орієнтовний початок бою – 07:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Колишній чемпіон UFC у напівважкій вазі, 1-й номер дивізійного рейтингу UFC Ян Блахович (28-9) проведе бій проти 3-го номера рейтингу Александра Ракіча (14-2). Спочатку цей бій мав відбутися 27 березня, але через травму Блаховича його довелося перенести на травень.

Блахович повернеться після втрати титулу, у жовтні на UFC 267 він програв задушенням у другому раунді ветерану Гловеру Тейшейрі. Поляк володів титулом UFC з вересня 2020 року, коли завоював його в бою проти Домініка Реєса, нокаутувавши опонента. Єдиний раз Блахович успішно захистив пояс у березні 2021 року у супербою проти чемпіона UFC у середній вазі Ісраеля Адесаньї, вигравши бій досить впевненим суддівським рішенням.

Ракіч має в UFC рекорд 6-1, останні два поєдинки він виграв одноголосним суддівським рішенням: спочатку в Ентоні Сміта, а потім у Тіаго Сантоса. Бій із Сантосом відбувся ще у березні минулого року, і з того часу Александр не виступав.

Прогноз на бій

Обидва суперники є досить різнобічними бійцями, але на боці Блаховича досвід, кращі навички грепплінгу та потужніший удар. Але найкращі роки екс-чемпіона залишилися позаду.

Ракіч може нейтралізувати небезпеку, що виходить від супротивника на землі, за рахунок свого гарного захисту від тейкдаунів. У стійці у Ракіча може бути перевага за рахунок футворку, зросту та різноманітності дій. Вважаємо, що на фанатів чекають п'ять дуже конкурентних раундів, за підсумками яких переможцем назвуть уродженця Австрії.

Перемога Ракіча за очками

Parimatch  
  • 2.50
  • 1.57
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 2.58
  • 1.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.