Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 травня 2022, 12:56
9214
1

Євробачення – які шанси України на перемогу у головному пісенному конкурсі

Півфінали Євробачення пройдуть 10 та 12 травня

| Оновлено 10 травня 2022, 12:56
9214
1
Євробачення – які шанси України на перемогу у головному пісенному конкурсі

Вже сьогодні в італійському Турині почнеться 66-й пісенний конкурс "Євробачення 2022". Україну представлятиме гурт Kalush Orchestra з піснею "Stefania", яку лідер колективу Олег Псюк присвятив своїй мамі. За час повномасштабного вторгнення рф в Україну, пісня вже посіла високі місця у європейських хіт-парадах та стала трендом у TikTok. 

Аналітики Parimatch Ukraine пророкують українцям впевнену перемогу у конкурсі. Перший легальний букмекер оцінює ймовірність перемоги гурту з України у рекордні 73%. Головними конкурентами українців на Євробаченні Parimatch Ukraine вважають учасників з Великобританії, Італії та Швеції. Заспіваємо на всю Європу! 

Півфінали Євробачення пройдуть 10 та 12 травня, а гранд-фінал – 14 травня. Конкурс транслюватись на каналі “UA:Культура” та на діджитал платформах “Суспільного мовлення”. 

Нагадаємо, що після повномасштабного російського вторгнення в Україну Європейський мовний союз позбавив росію права брати участь у Євробаченні-2022, а самих росіян – можливості голосувати за переможця конкурсу.

 

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Октавий Фландрийский
Я с большим скептицизмом всегда относился к этому шоу, но посмотрел выступления нашей группы и обалдел! Они действительно ЛУЧШИЕ, там и рядом никто не стоит. А ведь могли еще на отборе в Украине похоронить, но трюк у организаторов конкурса не прошел.