Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 травня 2022, 11:34
110
0

Бокс: особливості виду спорту, недоліки та переваги для ставок

Переваги ставок на бокс

| Оновлено 10 травня 2022, 11:34
110
0
Бокс: особливості виду спорту, недоліки та переваги для ставок

Бокс – один із найсуворіших, але водночас видовищних видів спорту на всій планеті. І точно один із найпопулярніших в індивідуальних змаганнях, змагаючись хіба що з великим тенісом. Бої між професіоналами збирають мільйонні аудиторії на телебаченні та в інтернеті, стабільно викликаючи ажіотаж. Та й аматорські змагання не проходять повз увагу, особливо топові - чемпіонати Європи та світу, не кажучи вже про Олімпіаду. Не дивно, що й ставки на бокс також дуже поширені.

Досвідчені гравці стверджують: добре розуміючись на боксі, можна стабільно вигравати на ставках, причому серйозні суми. Щоправда, є й недолік: букмекери не завжди надають насичену лінію боксерським поєдинкам. Якщо це бій за чемпіонський титул, то розпис порадує своєю широтою. В інших випадках, якщо це "прохідний" бій, за участю спортсменів рядового статусу, то цілком може бути і мінімальний набір: пропозиції на результати поєдинку, можливо, пропозиції по тоталу раундів.

Переваг ставок на бокс все ж таки більше:

  • Не так багато явних переможців. У боксі все вирішується на рингу, і нерідко той, хто вважається андердогом, відправляє в нокаут фаворита, що занадто розслабився. Якщо це вгадати, то можна непогано заробити – у боксі коефіцієнти відносно високі, і може "зайти" ставка з дуже приємними котируваннями;
     
  • Чимала кількість валуйних ставок. Аналітиків, що спеціалізуються саме на боксі, часто просто немає у штаті букмекерських контор – поєдинки проводяться не надто часто, і їх утримувати банально не вигідно. У результаті шанси супротивників нерідко оцінюються тими, хто не особливо вникають в нюанси і не зібрали всі можливі дані про суперників. Звідси відносно часте виставлення коефіцієнтів - той, хто приділяє максимум уваги боксу, без проблем знайде варіанти, де можна вигідно ставити.
     
  • Щодо простий аналіз. Готуватися до поєдинків у світі боксу простіше – змагаються не футбольні команди 11 на 11, а лише 2 конкретні атлети. Потрібно зібрати повну інформацію про їхню антропометрію, дізнатися, наскільки якісно спортсмени готуються до бою, і переглянути їхні бої, щоб зрозуміти, з ким їм зручно суперничати, а хто для них незручний, і в якій формі зараз боксери.
     
  • Букмекери схильні встановлювати максимальні ліміти. Якщо це чемпіонський матч, то вони намагаються зібрати більше виручки за рахунок маржі. Але ж гравцям стає доступний шанс замахнутися на великий виграш зі своєї ставки.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.