Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 08 травня 2022, 18:17
1454
1

БУЯЛЬСЬКИЙ: «Ще жодного разу наша збірна не проводила зборів у горах»

Гравець «Динамо» – про тренувальний збір у Словенії

| Оновлено 08 травня 2022, 18:17
1454
1
БУЯЛЬСЬКИЙ: «Ще жодного разу наша збірна не проводила зборів у горах»
УАФ. Віталій Буяльський

Півзахисник київського «Динамо» та збірної України Віталій Буяльський поділився враженнями від тренувального процесу у Словенії, де наразі проходить підготовку національна команда.

«Я вважаю, що з кожним подальшим тренуванням конкуренція за місце у складі буде зростати. Кожен із нас мріє потрапити до основи, поїхати в Шотландію й боротися за те, щоб вийти на чемпіонат світу. Тому кожен футболіст буде викладатися на повну, а далі вже визначатиметься наш головний тренер. 

Скажу, що умови для підготовки в нас тут просто шикарні. Ще жодного разу наша національна команда не проводила збори в горах. Лише в клубі в мене були схожі умови в Австрії. Приємно прокидатися, приємно працювати, свіже повітря. Є всі умови для роботи. 

Зараз важкі часи. У мене всі родичі в Україні, лише дружина з дітьми за кордоном. Дуже за них переживаю, прокидаюся й одразу до новин, чи немає прильотів та вибухів. Із кожним днем стає все страшніше, що це не закінчується. 

Перемога точно буде за нами, і все буде Україна. А ми на футбольному полі будемо робити все, що залежить від нас. Без удачі буде важко, але будемо сподіватися на успіх і на те, що Бог нам допоможе», — сказав Буяльський.

Нагадаємо, матч 1/2 фіналу плей-оф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
александр пименов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил