Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Дзюдо
| Оновлено 08 травня 2022, 15:57
570
1

Ірина КІНДЗЕРСЬКА: «путін – як маленька дитина з іграшковим пістолетом»

Спортсменка підтримала відсторонення російських та білоруських атлетів

| Оновлено 08 травня 2022, 15:57
570
1
Ірина КІНДЗЕРСЬКА: «путін – як маленька дитина з іграшковим пістолетом»
azerisport. Ірина Кіндзерська

Дзюдоїстка Ірина Кіндзерська, яка виступає за збірну Азербайджану, але мешкає в Україні, вважає, що відсторонення російських і білоруських спортсменів є справедливим рішенням, адже українські атлети в цей час вимушені рятуватись від обстрілів і бомбардувань у себе ж удома. 
 
Водночас громадяни рф, на думку Кіндзерської, мають понести колективну відповідальність за дії їхнього уряду, адже звичайні росіяни так само фінансують війну в Україні, сплачуючи податки до державної скарбниці.
 
«Несправедливо – коли ти в себе вдома і тебе бомблять. А коли твоя влада нападає на іншу країну, а ти сам не в змозі зупинити її… Знаєте, війна – це дуже витратна справа. А звідки на неї беруться гроші? З того ж держбюджету, до якого платять податки. А хто їх сплачує? І спортсмени, і вчителі, і лікарі тощо. Усі вони причетні до того, що в нас відбувається, і покарання має бути для всіх. Я би хотіла, щоб їх узагалі ізолювали від усього світу, щоб вони жили, як у Північній Кореї. Хоча мені здається, що вони й тоді нічого не зрозуміють.
 
путін – як та маленька дитина з іграшковим пістолетом. Він лякає і не знає, чого він це робить. Краще, аби він засунув цей пістолет собі до рота та зробив, як Адольф Гітлер свого часу. У нього [у путіна] іншого виходу вже немає. Чому він не може влаштувати порядок у себе в країні? Чого він лізе до нас?
 
Ми – суверенна держава, яка сама вирішуватиме, куди нам іти, і ніхто не має права розповідати, що нам робити. Це те саме, якби сусід прийшов до тебе до хати і казав, де ставити стіл. Це ненормально. І він [Путін] ще розповідає, що в них «вєлікая дєржава». Тільки росія – «вєлікая дєржава», а Україна – могутня і велична», – сказала Кіндзерська.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Она очень сильно ошиблась, у карлика-педрфила не игрушечный пистолетик, а ядерная бомба....