Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 08 травня 2022, 01:19
1242
0

Андрій БЄДНЯКОВ: «Війну треба називати війною»

Відомий телеведучий звернувся до російських зірок

| Оновлено 08 травня 2022, 01:19
1242
0
Андрій БЄДНЯКОВ: «Війну треба називати війною»
Instagram. Андрій Бедняков

Вболівальник «Шахтаря», шоумен, телеведучий та відомий блогер Андрій Бєдняков звернувся до російських зірок, які продовжують мовчати про війну в Україні.

– Я ні до кого не звертався. З самого початку я виставив відео і сказав: «Давайте щось робити», буквально через 20 хвилин після вибухів. Його переглянуло багато людей, і я запропонував їм вступити в гру. Потрібно щось робити, бо війна - це не добре. Якщо ви вважаєте, що війна десь далеко, це не так.

Мені здається, що люди в росії, які хотіли зрозуміти, що відбувається, вони це зробили. Війну треба називати війною, вбивства – вбивствами, геноцид – геноцидом, а чи не завуалювати ці слова. До тих людей ми достукалися. А ті, хто не хоче в це вірити і продовжують думати, що це все правильно, ми ніяк не вплинемо на їхню думку.

– Ургант начебто виїхав, але мовчить, як сприймати таку позицію? У росії він уже зрадник, навіть коли мовчить.
– Він не мовчить, а висловився у перші дні війни, але цей чорний квадрат, який він виставив, для них це вже дуже багато. Нам хочеться, щоб усі приймали нашу позицію та кожні 5 хвилин виставляли пости на підтримку України. Нам цього хочеться, і я цього дуже хочу, щоб вони робили. Але те, що вони висловилися і не промовчали, деякі з них - це для нас було дуже добре. За це треба подякувати.

– А хто розчарував? Івлєєва? Чи хтось ще?
– Я з нею не спілкувався і до того, бо знав її різні сторони. Від неї я нічого не очікував, але мені здається, що вона щось виставила, і мені про це говорили спільні знайомі. А що далі... я не стежу за її Instagram. Можу сказати, що ніякого смс від неї я не отримував.

Не дай Боже, якби у неї таке трапилося, навіть якби ми не спілкувалися, я б їй написав або зателефонував. Бо я така людина, - сказав Бєдняков.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.