Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 07 травня 2022, 05:50
2957
0

ЗСУ знищили ворожу техніку на півдні України

На південних рубежах захисту ЗСУ знищили 21 загарбника

| Оновлено 07 травня 2022, 05:50
2957
0
ЗСУ знищили ворожу техніку на півдні України
ОК Південь

На південних рубежах захисту України ЗСУ знищили 21 загарбника та ворожу техніку, серед якої – Град, ТОР та гаубиці.

ОК Південь повідомляє: «Протягом доби у Херсонській та Миколаївській областях ворог продовжував ведення бойових дій на зайнятих позиціях, особливої ​​активності не проявляв.

У той же час вчинено 5 ракетних ударів та обстріл системами залпового вогню Смерч. У Миколаївській області одна ракета знищена загороджувальним зенітним вогнем, а решта вдарила по раніше зруйнованому залізничному мосту.

На Одещині вранці у Білгород-Дністровському районі силами ППО ворожу ракету знешкоджено. Ввечері по Одеському району вдарило дві ракети. Постраждалих немає.

Ворожі спроби здійснювати повітряну розвідку за допомогою БПЛА на Миколаївщині завершилися знищенням Орлана-10.

Загальні ж втрати ворога за добу склали 21 рашист і 7 одиниць техніки, серед яких, окрім Орлана – 4 самохідних гаубиці, реактивна система залпового вогню Град та зенітно-ракетний комплекс ТОР, підготовлений до застосування на Зміїному.

Корабельне угруповання рашистського флоту продовжує контролювати північно-західну частину Чорного моря, блокуючи порти України, міжнародне судноплавство та погрожуючи ракетними ударами по всій території України з моря.

На окупованих територіях продовжується психологічний та агітаційний тиск на громадянське населення з приводу відміни до умов життя у фейкових республіках. Виїзди із окупованих населених пунктів заблоковані.

У прикордонних з Придністров'єм районах ворожі сили намагаються здійснювати провокації та практикують інформаційні вкидання щодо ймовірних агресивних дій з боку сил оборони України.

Проте кордон надійно захищений, нашими підрозділами не фіксувалося нестандартних ситуацій, що впливають на стан охорони кордону».

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.