Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 травня 2022, 12:19
89
0

Стратегії ставок на баскетбол у режимі «лайв»

Баскетбол у режимі «лайв»: як ставити, щоб виграти?

| Оновлено 03 травня 2022, 12:19
89
0
Стратегії ставок на баскетбол у режимі «лайв»

Баскетбол залишається стабільно популярним. Хоча сезон в елітних дивізіонах, перш за все в НБА, триває не весь рік, все ж таки поєдинки у грі з кошиком можна знайти майже на щоденній основі. На не елітні ліги експерти робитимуть ставки на баскетбол у режимі "лайв". Але розуміючи, що це завжди ризик, варто виробити свою стратегію. Які ж із них використовують, щоб робити такі парі?

Завжди непогані гроші приносить перемога аутсайдера

Можна ризикувати і ставити результат у цілому на користь андердогу пари, якщо бачите, що у фаворита не все ладиться, або хтось з його лідерів вибуває. Але краще обмежитись ставкою на те, що аутсайдер виграє у чверті. Як правило, при цьому використовується наздоганяння, а сенс у тому, що майже в кожній грі слабший може зачепити хоча б одну з чвертей. Як правило, на це коефіцієнт не падає нижче за позначку 1,9, а може досягати і 2,5. Отже, раціонально розпоряджаючись банком і не надто ризикуючи, можна добре виграти.

Добре можна підзаробити, ставлячи у лайві на тотал у чвертях

Знову ж таки, використовується наздогін. Гравець обирає той тотал, що вважає прохідних, і який оцінюється в 1,8 та вищим коефіцієнтом. Якщо в першій чверті програли, потрібно збільшувати суму ставки, так, щоб перекрити мінус, що утворився, — загалом, класична рекомендація Мартінґейла.

Для тих, хто не любить аналітику, можна брати парні/непарні

Це та ставка, яку не дуже люблять досвідчені гравці. У баскетболі з його кількістю очок передбачити результат завдяки розрахункам неможливо, важливо як "дружите" Ви з елементом випадковості. Так що, зібравши непоганий банк, гравець просто використовує все той же "наздогін", починаючи з 1-ї чверті.

Складніше підготувати Live-ставку на індивідуальний тотал

Тут вже потрібна аналітика - слід спрогнозувати, скільки команда "наб'є" очок, виходячи з середньої кількості (для цього потрібно як мінімум попрацювати з кількістю всіх очок, що виходило набрати за сезон, і особливо в крайніх матчах, а також вдома і на виїзді) , поточної форми, тактики, що сповідують команди, а також сили суперника Щоправда, як правило, у баскетболі непогані котирування дають і на варіанти із зазором у півдесятка очок за чверть. Втім, і тут треба пам'ятати про те, що з першого разу може і не "зайти", тому слід, спостерігаючи за перебігом гри, бути готовим, внісши корективи, розмістити парі на наступну частину зустрічі.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.