Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Фрістайл
| Оновлено 02 травня 2022, 13:43
1055
0

Олександр АБРАМЕНКО: «Росіяни не мають права говорити про братні народи»

Український спортсмен однозначно висловився про представників рф

| Оновлено 02 травня 2022, 13:43
1055
0
Олександр АБРАМЕНКО: «Росіяни не мають права говорити про братні народи»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Абраменко

Відомий український фрістайліст Олександр Абраменко розповів, як родичі його дружини з росії реагують на повномасштабне вторгення їхньої армії в Україну.

«Ілля Буров єдиний, хто написав мені з російських спортсменів. Він хвилювався, питав чи в безпеці я. Я йому все розповів, показав як все відбувається, що відбувається. Він, звісно, розуміє, йому прикро, але якось виступити він не може, оскільки за це буде у них відповідальність. Не знаю яка саме, але він не може.

Рідні дружини з росії? У нас всі розуміють, що коїться, підтримують нас. Тому навіть розмов немає про те, що потрібно комусь щось доводити, всі і так розуміють, що відбувається.

Я так розумію, що в росії настільки довго була пропаганда, навіть настільки довго людей тримали в страху, що більшість просто боїться називати речі своїми іменами. Але, дійсно, думаю, більшість підтримує те, що відбувається. Тому що дуже багато дивляться телевізор. Також, не розумію, як це можливо взагалі [мати доступ до різних джерел інформації] і говорити, що це все нормально, не розуміти, що коїться.

Братські народи України і росії? Думаю, що люди не мають права так говорити після того, що відбувається зараз між нашими країнами», - сказав Абраменко.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.