Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 04 червня 2022, 00:16
299
0

Чоловіча збірна України з баскетболу 3х3 готується до кваліфікації ЧЄ

Тимур Арабаджи розповів про підготовку команди

| Оновлено 04 червня 2022, 00:16
299
0
Чоловіча збірна України з баскетболу 3х3 готується до кваліфікації ЧЄ
ФБУ

Головний тренер чоловічої національної збірної України з баскетболу 3х3 Тимур Арабаджи розповів про підготовку команди до кваліфікації на чемпіонат Європи.

«Деякі хлопці виглядають непогано, але, звичайно, переважно хлопці втратили форму і правильно, що ми займаємося відновленням кондицій. Не можу сказати, що в цьому плані все гаразд. Нас чекає дуже багато роботи і дуже мало часу, тому дивитимемося за обставинами. Для повного циклу відновлення форми та підготовки місяця мало, тому виходитимемо з реалій та десь форсуватимемо підготовку.

У перший же день з хлопцями ми переговорили на тему війни, хлопці приїхали з різних міст, вся ця ситуація безперечно відображається на їхньому стані, але я побачив, що всі готові до роботи, розуміють відповідальність у цей непростий час. Фон на тренуванні збірної досить хороший, робочий.

Звичайно, ми гратимемо турніри на закордонних зборах. Наразі така ситуація, що знайти турнір для виступу простіше, ніж місце збору. Тому першочергово зараз нам треба знайти місце для збору, а турніри будуть. Упевнений, що з цим не буде проблем, і нам допоможуть наші закордонні друзі».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.