Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Київ
|
2012
4

Генсек ООН шокований тим, що рф обстріляла Київ під час його візиту

Антоніу Гутеррешу надіслали листівку з росії

Генсек ООН шокований тим, що рф обстріляла Київ під час його візиту
Getty Images/Global Images Ukraine

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш залишився шокованим від того, що росія завдала ракетного удару по Києву, коли він все ще перебував у столиці України. Про це розповів журналіст BBC Бен Браун.
 
«Генеральний секретар ООН сказав мені, що він шокований тим, що росія завдала ракетного удару по Києву, поки він перебуває в місті для переговорів із президентом Зеленським.
 
Україна називає це «огидним актом варварства» та «листівкою з Москви», – написав Браун у твіттері.
 
На запитання журналіста, чи можлива «ядерна війна» у зв’язку з нападом Росії на Україну, генсек відповів, що щиро вірить, що «ядерна війна немислима» і всі повинні робити все можливе, щоб зробити її «неможливою».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kanarejka
"Коли він в Києві"... А до цього часу він не був шокований? До цього часу все було в нормі? Та хто він такий? Чим його життя цінніше за життя українських дітей, захисників, лікарів, волонтерів? От русня сволота, не дочекалась поки його величність не покине Київ. Слів нема від цих гребаних дипломатів і миротворців.
Barry
оон - абсолютно бесполезная организация-паразит, сидящая на подсосе у диктаторов. поколения чиновников прикармливались сначала совком, а затем современным оркостаном. общаться надо с НАТО, а не с этим УГ.
Петя Рудик
Цим вони ще раз показали що їм пофіг на таких як ти, і домовлятися з ними про щось немає сенсу. Вони розуміють лише силу і мову зброї.