Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Київ
| Оновлено 16 листопада 2022, 02:19
8145
6

ВІДЕО. Ляшко влаштував скандал. Його машина зіштовхнулася з автомобілем СБУ

На перехресті вулиць Електриків та Набережно-Рибальської сталася ДТП

| Оновлено 16 листопада 2022, 02:19
8145
6
ВІДЕО. Ляшко влаштував скандал. Його машина зіштовхнулася з автомобілем СБУ
Facebook. Олег Ляшко

У Києві на перехресті вулиць Електриків та Набережно-Рибальської сталася ДТП за участю автомобіля, де був колишній депутат Олег Ляшко та машини, де знаходилися співробітники Служби безпеки (УП).

Ляшко стверджує, що автомобілі правоохоронців порушили ПДР і рушили на червоне світло з увімкненими проблисковими маячками. Після аварії він почав сваритися з водієм та пасажиром Lexus на службових номерах.

Пізніше на ДТП відреагували у СБУ. Факт аварії підтвердили, проте закликали колишнього політика не перетворювати ДТП на шоу. СБУ: «Автомобіль, за кермом якого був військовослужбовець СБУ, потрапив у ДТП за участю колишнього народного депутата. У разі доказу провини та при прийнятті відповідного судового рішення водій обов'язково понесе відповідальність, передбачену законом.

СБУ проведе внутрішню перевірку дій свого працівника для ухвалення дисциплінарних рішень. При цьому звертаємо особливу увагу на неприпустимість дій екс-народного депутата, який намагався спровокувати військовослужбовців».

У СБУ також повідомили, що на місце події було викликано представників патрульної поліції для фіксації всіх обставин аварії. За інформацією УП, у ДТП з Ляшком потрапив Сергій Дука – заступник начальника ГУ Д (раніше ГУ К). Дука був на місці пасажира службового автомобіля.

Олег Ляшко: «Наш добровольчий підрозділ повертався із відрядження з Чорнобиля. У Києві на перехресті вулиці Набережно-Рибальської та Електриків бики на двох броньованих авто грубо порушили правила дорожнього руху – поїхали на червоне світло з увімкненими проблисковими маячками, внаслідок чого влаштували ДТП. У нашому авто було четверо людей, двоє постраждалих».

Ляшко заявляє, що ПДР порушила ще одна машина на службових номерах Mercedes, але вона втекла з місця події. На відео, опублікованому колишнім нардепом, на ньому помітна кобура із пістолетом. На лобовому склі автомобіля Lexus було прикріплено документи із символікою СБУ та КМДА. Зазвичай чорні автомобільні номери використовують на автомобілях ЗСУ, ДПСУ, ДСНС, МВС, Нацгвардії тощо.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Я не виправдовую сбушників, чи хто там був, але з якого дива цей продажний дурник світить зброєю і піариться на камеру? Він вже давно ніхто. Чомусь ми з вами не дозволяємо собі такого. Яких виборців воно хоче заманити, хто знає.
Jho
Як був клоуном так і залишився ним.
Wetalj
Боже, яке воно єб..нуте, немає слів)
aleks8-48
Сам конченное хамло,а парней,которые слова грубого не сказали, ещё обзывает. Виновны - ответят,а оскорБЛЯть их не имеет право даже бывший депутат. И чего это они вышли из машины о оружием в месте, где им ни кто не угрожает?
Standard
Скільки ляшко не піарився, а всі знають, що воно власність Борі, і їздить вночі на виклики з ковдрою.
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил