Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Донбас
| Оновлено 28 квітня 2022, 07:49
3592
4

Окупанти готують «референдуми» про анексію Донбасу

Але дати відкладаються через невдачі російської армії на фронті

| Оновлено 28 квітня 2022, 07:49
3592
4
Окупанти готують «референдуми» про анексію Донбасу
фото з відкритих джерел

У середині травня в так званих «ЛНР» і «ДНР» збираються провести «референдум» про приєднання до росії. У Херсонській області – про створення ХНР (Херсонської народної республіки).
 
Можливі дати «референдумів», що готуються, – 14 та 15 травня 2022 року. Передбачається, що «республіки» можуть приєднати в межах Донецької та Луганської областей України (при цьому багато великих населених пунктів там, як і раніше, контролює Київ).
 
У ці ж дати може пройти «референдум» і в Херсонській області, яку частково окупувала росія, щоб надалі провернути такий самий трюк, як і з «ЛНР» та «ДНР».
 
Зазначається, що спочатку «референдуми» було намічені на кінець квітня, але їх кілька разів переносили через невдачі російської армії на фронті. Нинішні дати можуть зсунути ще раз з тієї ж причини.
 
За інформацією джерела, анексія «ЛНР» і «ДНР» – особисте бажання президента росії.

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dnepryanin
а не пошел бы он за кораблем
Хосе Карерас
Упорант з упоротим народом.Мають територію чотирьох Європ але при цьому нічого не розвивають та щей шукають винних))Клоуни!
Maxcrimea10
Могут хоть к Марсу присоединяться, какая разница. Весь вопрос в оружии, дадут дальнобойное точное оружие, ПВО или нет, если да, никто никого спрашивать не будет
Октавий Фландрийский
По тому,как без единого выстрела сдали почти всю Херсонскую область, предварительно разминировав Чонгар и выведя оттуда большое количество наших войск,плюс рассказы военнопленных, которым говорили перед вторжением, что сопротивления не будет и обо всем договорено, напрашивается вывод, что Херсонскую область бросили на откуп... А то,что квазиреспублики Донбаса рано или поздно должны были войти в состав РФ это и так было ясно давно. Все к тому шло. Карлику-педофилу глубоко плевать на международное право, с Крымом прошло, значит и дальше пойдет по такому-же сценарию, нового он ничего не придумал.