Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 25 квітня 2022, 00:16
2022
0

ВІДЕО. Полк Азов показав жінок та дітей у підземеллі Маріуполя

Триває героїчний захист на металургійному комбінаті Азовсталь

| Оновлено 25 квітня 2022, 00:16
2022
0
ВІДЕО. Полк Азов показав жінок та дітей у підземеллі Маріуполя
Полк Азов

Полк Азов, який продовжує захищати людей на металургійному комбінаті Азовсталь, оприлюднив два відео з підземелля, де ховаються від російських ударів мирні жителі Маріуполя.

Спочатку була оприлюднена перша частина відео з підвалів комбінату Азовсталь у заблокованому ворогом Маріуполі. як випливає зі слів людей, запис зроблено 21 квітня. У підвалі переважно жінки та діти – від немовлят до підлітків 14 років. Вони майже два місяці знаходяться в цьому підземеллі, без можливості подихати свіжим повітрям або просто нормально справити необхідні життєві потреби.

Діти дякують військовим за підтримку та їжу (на відео зафіксовано, що бійці принесли ласощі). Вони зізнаються, що дуже хочуть побачити сонце, обійняти рідних. Мешканці азовського підземелля просять про безпечний гуманітарний коридор, щоб отримати можливість виїхати на неокуповану українську територію. Жінки зазначають, що дуже переймаються своїми дітьми.

У другій частині відео жінки, які ховаються з дітьми у сховищі, кажуть, що запасів води та їжі у них залишилося на лічені дні. Вони також кажуть, що діти не можуть спати через постійні обстріли. Вони також півтора місяці не бачили сонячного світла.

Люди показують, що вони сплять на брудних речах, у приміщенні з високою вологістю та пліснявою. Там же спить однорічна дитина, для якої замість підгузника використовують сміттєвий пакет. Вони благають мир та українську владу про допомогу.

Перша частина відео з Азовсталі

Друга частина відео з Азовсталі

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.