Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
1446
0

«Дна для них немає». Олена Зеленська висловилася про дії росії

Перша леді України не чекала на такі звірства з боку армії росії

«Дна для них немає». Олена Зеленська висловилася про дії росії
president.gov.ua

Олена Зеленська, дружина президента України Володимира Зеленського, в інтерв'ю чеському виданню Respekt висловилася про дії російської армії.

«Найстрашнішим відкриттям для мене стало те, наскільки жорстокими можуть бути люди (ми думали, принаймні, що вони — люди). Як вони можуть втрачати людське обличчя та творити такі звірства. Виявилося, що дна немає», — сказала вона.

«Як Ви собі пояснюєте жорстокість, яку чимдалі сильніше проявляють російські військові щодо мирних жителів», — поцікавились чехи.

«Можливо те, що я скажу, буде жорстко, проте після кадрів, які ми побачили з Бучі, важко залишатися стриманою. Ми маємо розуміти, що це тільки початок. Я з острахом очікую, коли нам стануть відомі усі злочини, які окупанти вчиняли на нашій землі, вчиняли по відношенню до мирних та беззахисних жителів. Вже зараз отримую інформацію про жахливі наслідки окупації Бородянки. А скільки ще таких містечок у Східній та Південній Україні…

Зараз весь світ намагається розгадати причину такої нелюдяності росіян. Моя версія — це, насамперед, відображення того, як російська влада ставиться до своїх солдатів і взагалі до людей. Це суміш приниженості підлеглих і безкарності сильних. І коли такий принижений підлеглий отримує силу — він стає маніяком, мститься світові. Ця суцільна дегуманізація з боку їхнього уряду насильно переноситься на наш народ через вбивства, крадіжки та зґвалтування», - вважає Зеленська.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.