Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 квітня 2022, 11:40
82
0

Ставки на нульову нічию

Забити голи за час матчу виходить далеко не завжди. Нульова нічия: ймовірність та ставки на неї

| Оновлено 20 квітня 2022, 11:40
82
0
Ставки на нульову нічию

У футболі, як і інших командних видах спорту, метою стає боротьба за те, щоб заробити очки. Тобто забити гол, а краще голи. Ось тільки виходить далеко не завжди - не так рідко рахунок так і не відкривають, а матч завершується нульовою нічиєю. На цьому можна цілком непогано заробити - як і інший варіант з "точним рахунком", він оцінюється високим, привабливим коефіцієнтом. Але, безумовно, таке спортивне парі має бути добре підготовлене, і лише в рамках певної стратегії варто робити такі ходи.

Є ті чемпіонати, що більше для цього підходять

Досить чітко простежується загальна тенденція того чи іншого чемпіонату. Є ті, де рік у рік спостерігається висока результативність. Насамперед, це Англійська Прем'єр-Ліга, або німецька Бундесліга 1. А є, наприклад, чемпіонат Румунії, або якщо говорити про більшу екзотику, то першості багатьох африканських країн. До речі, і Російська та Українська Прем'єр-Ліга теж далеко не вражають своєю статистикою щодо забитих-пропущених голів. Крім того, у низці досить популярних дивізіонів є ті, хто використовують "ультра-оборонну" тактику. Той же "Атлетіко" охоче закривається, і особливо на виїзді, рідко проти нульової нічиєї, особливо у виїзних зустрічах. І такі проекти можна знайти практично в кожному дивізіоні, якщо зайнятися пошуком варіантів.

Завжди потрібно враховувати мотивацію

Насамперед, рідко такі підсумки має поєдинок між важливими суперниками. 0-0 з дербі навряд чи позитивно оцінять уболівальники обох клубів. Також має враховуватись ситуація у турнірній таблиці. Якщо грає той, хто претендує на титул, або хоча б на перепустку в єврокубки, він навряд чи налаштовуватиметься на нічию. З зворотного боку, якщо клуб знаходиться в зоні вильоту, то теж битиметься за 3 очки, а не за 1, щоб підвищити шанси на виживання. А ось команди, що бовтаються в нижній частині турнірної таблиці і просто чекають завершення чемпіонату, навряд чи серйозно витрачатимуть сили і намагатимуться забити, щоб цього не варто.

Можна ставити не на весь матч

Доступні в ряді багатьох контор ставки на 0-0 після 1-го тайму. Звичайно, він не так високо оцінюється, адже ймовірність такого результату набагато вища. Зате і ризик помітно нижчий – чому б не брати його?

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.