Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 18 квітня 2022, 19:46
9445
9

Вони зникли десь у морі. Батьки російських моряків відчайдушно їх шукають

Мати строковика Єгора Шкребця з крейсера Москва заявила про 200 поранених

| Оновлено 18 квітня 2022, 19:46
9445
9
Вони зникли десь у морі. Батьки російських моряків відчайдушно їх шукають
Twitter

Мати матроса з підбитого крейсера Москва на ім'я Єгор Шкребець, який, за формулюванням командування, зник десь у морі, заявила про близько 200 поранених матросів.

Вони з чоловіком прибули до шпиталю в Скелястій бухті у Севастополі, де, за словами жінки, розмістили поранених моряків.

Мати Єгора: «Ми кожну обпалену дитину бачили. Не можу передати, як це важко, але я свого не знайшла. Там було лише 200 людей, а на крейсері було понад 500. Де решта? І Краснодар підняли, і решту, все обдзвонили, не можемо знайти».

Росіянин Дмітрій Шкребець, син якого Єгор служив на затонулому крейсері Москва і вважається зниклим безвісти, розповів подробиці пошуків:

«Мій син-строковик, як мені повідомили безпосередні командири крейсера Москва, серед загиблих та поранених не числиться і внесений до списку зниклих безвісти. Строковик, який повинен був брати участь у бойових діях, вважається зниклим безвісти. Хлопці, пропав безвісти у відкритому морі? Після моїх спроб уточнити дані про подію командир крейсера та його заступник перестали виходити на зв'язок».

  • Я спитав прямо: «Чому ви, офіцери, живі, а мій син, солдат строкової служби, загинув?»

Перший пост чоловіка було видалено, наступний він опублікував із коментарем «Скоро знову видалять» і закликав копіювати текст. Потім Шкребець повідомив, що з ним зв'язалися три сім'ї, які також шукають інформацію про своїх зниклих безвісти синів, що служили на Москві.

Шкребець написав: «Це сім'ї з Ялти, Алупки та Санкт-Петербурга, у яких діти теж зникли безвісти, теж строковики. Сьогодні разом написали заяви у місцевому військкоматі, завтра вони будуть у військовому комісаріаті Сімферополя. Нам потрібні письмові відповіді на наші запитання про знаходження наших дітей, а не смс із картинками та побажаннями молитися».

Шкребець – один з перших батьків, які почали публічно звинувачувати міноборони рф в брехні через потоплення крейсера. При цьому він є активним прибічником війни.

Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vasilichn
Рашисты, ищите своих чад на дне морском. Твари позорные...
EGOS
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Cheng
Шкребец,ты подонок и предатель,высрал и воспитал такого же выблядка,которого отправил убивать украинцев. Ты радовался и гордился,что твой выблядок стрелял даже не в военных,а по мирным людям. Теперь ты,сука,со своей самкой разыскиваешь своего упыря. И я желаю вам,блядской и предательской семье,найти своего выродка в госпитале живым и сильно покалеченым - как физически,так и ментально; и что бы ты со своей шмарой вытирали ему сопли,кормили с ложечки и возили на коляске много-много лет - вот это и будет ваше сранное "хоть камни с неба"- он в виде Нептуна к вам уже прилетел.
GloryUkraine
Отримають від пуйла по-іменному унітазу, як компенсацію за виродків.
svetikrm
Плохо ялтинцам жилось в Украине. В 2014 году хотели быть с РФ, теперь наслаждайтесь.
Hottabych
Там было всего только 200 человек, а на крейсере было более 500. Где остальные?Остальные пошли на концерт И.Кобзона.
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kapitoshka
Офіційно бачу десь таку версію :
" Военнослужащие, которые проходили службу на крейсере "Москва" ушли в самоволку на концерт Кобзона. Вблизи крейсера был замечен Нептун, который раздавал пригласительные билеты"
grifon.
не треба було за буйки заплавати