Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 18 квітня 2022, 01:54
6925
9

Багато із відірваними кінцівками. Мати матроса розповіла про удар по Москві

За словами матері матроса-срочника флоту рф, на кораблі загинули близько 40 осіб

| Оновлено 18 квітня 2022, 01:54
6925
9
Багато із відірваними кінцівками. Мати матроса розповіла про удар по Москві
Twitter

Мати одного з матросів рф, який, за її словами, був серед членів екіпажу крейсера Москва, розповіла, що на борту корабля загинуло близько 40 людей, дуже багато поранених із відірваними кінцівками.

У ЗМІ повідомляють, що поговорили з матір'ю матроса Чорноморського флоту, який був покликаний на службу до початку війни в Україні. Проте там відзначають, що факт знаходження матроса на борту Москви в момент вибуху неможливо підтвердити в умовах війни. Матрос рф вижив і зв'язався з матір'ю 15 квітня, наступного дня після загибелі крейсера.

Мати матроса: «Син сказав, що крейсер був підбитий із суші, з українського боку. Просто так пожежа б не сталася. Є загиблі, є поранені, зниклі безвісти. Син мені зателефонував, коли їм дали телефони.

У них залишилися документи та (їхні особисті) телефони на крейсері. Він мені дзвонить і плаче від того, що побачив. Це було страшно. Зрозуміло, що не усі вижили. Намагалися самотужки загасити пожежу після того, як у крейсер влучили ракетами Нептун.

Вони давали підписку про нерозголошення перед тим, як потрапили на крейсер. Загинуло близько сорока людей. Кілька людей пропали безвісти. І багато поранених. Поранені здебільшого з відірваними кінцівками, бо були такі вибухи – і те, що здетонувало, і те, що влучили ракети.

Загалом, коли мені 15-го числа вже син зателефонував, він плакав. Він каже: Мамочко, я ніколи не думав, що в мирний, в принципі, час я потраплю в таке місиво. Я навіть не буду тобі говорити у подробицях, що я бачив. Це настільки страшно.

Це жахливо. І в ЗМІ, зрозуміло, що не кажуть усіх подробиць. Чому? Тому що Міністерство оборони не хоче визнавати поразки з боку України. Не хоче визнавати, що такий крейсер зазнав аварії».

Оцініть матеріал
(60)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Westwood.
Ехать убивать людей они готовы их проважают а когда пидаров положили самих же слезы пошли нах
Октавий Фландрийский
Бред собачий.... Я вообще не понимаю,зачем печатать такие сказки... Люди, вы хоть представляете, что такое шторм 3-4 балла? А температура забортной воды 10 градусов? И сколько человек может продержаться в такой воде? Ночью... Крейсер через 40 минут после попадания уже лежал на левом борту, полностью затонул в около 7 утра ( данные со спутника). При таком шторме румынскому судну удалось выловить около 56 человек,половина из них уже склеили ласты. В Севастополь доставили всего 14 членов экипажа, но не говорят сколько из этого количества остались живы. Справка. На борту крейсера находилось около 50 тонн боекомплекта ( ракеты, снаряды и пороховые заряды, патроны к крупнокаллиберным пулеметам и пушкам). Если все это сдетонировало при попадании ракеты или в результате пожара - то на 100% сносит верхнюю палубу и все перегородки между боевыми и жилыми отсеками. А по словам какого-то солдата - только 40 погибших ( успел пересчитать бедняга, пока летел через борт от взрывной волны....). Я понимаю, когда эту дезу озвучивает Скабеева или Соловьев для своих зомбированных слушателей, но нашим для его это надо?
Ольга Озерова
Это 40 жмуров они собрали, еще 300+ утонуло.
Владимир Иванович
Вспомнил атаку подводной лодки английской по флагману аргентинских ВМС в мае 1982 года. Всего два попадания торпедами ( а наши ракеты в разы мощнее) и сразу 323 трупа из 1400 членов экипажа, и это без пожара и подрыва боекомплекта! И затонул крейсер за один (!) час и три минуты. Рассказ расейского морячка своей мамочке -  фейк для тупых и необразованных расеян. Мне, как спецу в таких вопросах, смешно читать такую ахинею.
EGOS
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
GloryUkraine
1. Царська расєя. 1916 році серія взривів пролунала на флагмані " Императрица Мария", внаслідок яких він пішов на дно -152 загинули відразу і приблизно така сама кількість померла в шпиталях. Тобто три сотні.
2.СРСР. 1955 рік- така сама історія з флагманом "Новороссийск". Загинуло 654.
І це не зважаючи на те, що обидва ці флагмани стояли на якорі в порту.
Kapitoshka
Краще б взяли інтерв'ью у наших рибок, то була б точна інфа,а то що в черговий раз Кацапєтія на колінці состряпала, навіть білими нитками не зшито.
Версія подій дуже схожа на шкарпетку зварщика...
K 12
Пусть плачут твари,то ли ещё будет!