Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 16 квітня 2022, 07:23
8386
0

Чистки від путіна: шойгу в реанімації з інфарктом, арештовані 20 генералів

Схоже, після того, як затонув крейсер Москва, в рф почався великий шухер

| Оновлено 16 квітня 2022, 07:23
8386
0
Чистки від путіна: шойгу в реанімації з інфарктом, арештовані 20 генералів
Йолкін

Міністр оборони росії сергей шойгу перебуває в реанімації після великого інфаркту, повідомив один із колишніх керівників російської нафтокомпанії ЮКОС – бізнесмен Леонід Невзлін.

За даними джерел підприємця, який був змушений емігрувати з рф, глава міноборони росії сергей шойгу вибув з гри і потрапив у реанімацію з великим інфарктом. російський міністр стане інвалідом, якщо зможе вижити після госпіталізації. Невзлін повідомляє, що сергея шойгу було підключено до апаратів і не виключено, що серцевий напад був викликаний не з природних причин.

Більше того, в росії продовжуються масові репресії серед військового командування – правоохоронці заарештували 20 штабних генералів міноборони, яких звинувачують у розкраданні коштів на підготовку українського керівництва та населення до урочистої зустрічі армії визволителів з рф. Джерела Невзліна інформують, що з 2014 року топ-військовими вкрадено понад $10 млрд, які президент владімір путін виділив на підготовку бліцкригу в Україні.

Під репресії, як зазначає бізнесмен, також потрапив голова ФІДЕ, екс-радник президента рф, голова наглядової ради россільгоспбанку аркадій дворкович, від якого силовики чекають свідчень на колег і друзів. Невзлін пише: «Джерела у ФСБ говорять про те, що якщо він не піде на угоду зі слідством – його переведуть у СІЗО Матроська Тиша або Лефортово. сурков під домашнім арештом, він підозрюється в крадіжці грошей, виділених на підготовку до війни, це та сама справа, за якою заарештовано 20 генералів».

Зазначимо, що у росії проводяться масштабні репресії щодо топ-силовиків. Генерала, голову П'ятої служби ФСБ сергея беседу, який відповідав за українське питання, було відправлено до СІЗО Лефортово. За даними розслідувачів Bellingcat, під репресії також потрапили ще 150 співробітників Федеральної служби безпеки, які займалися Україною до початку повномасштабного вторгнення рф. Також повідомлялося, що колишнього радника путіна владислава суркова було відправлено під домашній арешт у справі про розкрадання коштів.

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.