Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 квітня 2022, 11:25
90
0

Прогнози на спорт: купувати чи ні?

Ставити на спорт не так легко – це розуміють ті, хто зробив кілька спроб та обпікся на цьому

| Оновлено 14 квітня 2022, 11:25
90
0
Прогнози на спорт: купувати чи ні?

Деякі беттори після невдач здуваються і залишає сайти букмекерської контори назавжди (або тільки зрідка "заряджає", для азарту). Інші, розуміючи, що потрібно працювати, починають глибше вникати в тему і врешті-решт приходить до своєї стратегії. Чимало ж шукають допомогу на стороні, використовуючи чужі прогнози.

Чимало тих, хто ділиться особистою інформацією

Здебільшого це люди, що торгують прогнозами. У цьому непокоїть головне питання: якщо хтось знає, як виграти, то чому обмежується лише вартістю прогнозу? А не бере свої ж гроші, і множить їх, розміщуючи парі згідно зі своїми ж аналітичними викладками. Можна ж, якщо все вірно, багатіти самим, а не харчуватися по дрібниці, віддаючи результати своєї інтелектуальної праці своїм конкурентам, у певному сенсі. Як правило, подібні "фахівці" розповідають про те, що вони не хочуть "світити" заробітки, побоюючись податків, або про те, що їх, як дуже вже успішних, заблокували жадібні букмекери... Вірити чи ні - питання, яке вирішує кожен сам.

Дорога інформація має насторожувати

Це абсолютно не гарантує "захід". Є такий психологічний хід від аферистів: роздмухати ціну, щоб було відчуття ексклюзивності. Людям здається, що між дорожнечею та якістю має стояти знак рівності. Це далеко не завжди так, і сфера спортивних парі – не виняток. Найчастіше розрахунок на те, що клієнт клюне, і навіть, можливо, залишиться після першої покупки прогнозу (а раптом він зіграє?). Так, це незабаром закінчиться, але свій прибуток вже буде отримано з Вас, без жодного ефекту.

Протилежний варіант - "подарунки" як перший крок

Не менш популярний крок для того, щоб заманити недосвідченого любителя робити ставки цю пропозицію не платити – поки що, за перший прогноз. Його надсилають і справді безкоштовно, а вже потім потрібна передплата, на тиждень, а то й на місяць. Сіль у тому, що ніхто особливо не аналізує, не опрацьовує рекомендації – береться більш-менш прохідний варіант. Якщо він успішний, то потенційний клієнт клюне, якщо ні, якщо прогноз буде неточний, то нічого чекатимуть наступного гравця.

Поради вивчити варто

Достатньо ресурсів - сайтів та форумів, де абсолютно безкоштовно обмінюються думками щодо майбутніх зустрічей. А то й розміщують прогнози на них. Не заперечує необхідність аналізувати самостійно. Просто сприймайте чужі аргументи та умови виводу як джерело додаткової інформації, що може підкоригувати Вашу ставку. При тому, що в основі все-таки лежатиме Ваша робота над нею.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Леоненко назвав єдиного українця, який нейтралізував Лукаку
Футбол | 26 червня 2024, 10:41 8
Леоненко назвав єдиного українця, який нейтралізував Лукаку

Ексгравець «Динамо» впевнений, що на нейтралізацію бельгійського форварда потрібно двоє гравців

Леоненко назвав гравців збірної України, які «привезли» голи на Євро-2024
Футбол | 26 червня 2024, 07:48 5
Леоненко назвав гравців збірної України, які «привезли» голи на Євро-2024

Ексгравець національної команди виділив Луніна і Зінченка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.