Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 13 квітня 2022, 16:11
4819
0

У МВС озвучили передумови обміну Медведчука. В рф нервово відреагували

Спочатку було б добре засудити та отримати від нього важливу інформацію

| Оновлено 13 квітня 2022, 16:11
4819
0
У МВС озвучили передумови обміну Медведчука. В рф нервово відреагували
Радіо Свобода

МВС України вважає, що нардепа ОПЗЖ віктора медведчука, який є кумом путіну, можна обміняти, але спочатку було б добре засудити його чи хоча б отримати від нього важливу інформацію.

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко:

«Треба обмінювати, якщо є така нагода. Але коли ми говоримо про медведчука, мені здається, що дуже правильно було б зробити дві речі: щонайменше щоб він дав певні свідчення, тому що у нього є величезний обсяг інформації про те, хто, кому, скільки і за що давав з рф для створення п'ятої колони, створення руху колаборантів.

Ідеально було б, якщо це можливо, звичайно, це повинні розуміти прокурори, провести максимально швидко судовий процес, дати йому (медведчуку) відповідний термін, отримати свідчення від нього і після цього обміняти. Якщо медведчук здасть паролі та явки, цього буде більш ніж достатньо, щоб рухатися далі. І я не впевнений, що медведчук хотів би, щоб його обмінювали».

Представниця мід рф сучка марія захарова в Telegram у відповідь написала: «Ясно? Британська схема: провести швидкий суд, надати термін, а потім вибити свідчення. Працює безвідмовно».

Крім того, дмітрій медвєдєв, карликовий алкоголік і власник будиночка для качки, вирішив у пориві білки загрожувати українській владі за кореша медведчука: 

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.