Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 11 квітня 2022, 22:16
15882
3

Труба економіці: росія оголосила дефолт за своїм зовнішнім боргом

Спецоперація з розвалу фінансової системи рф триває

| Оновлено 11 квітня 2022, 22:16
15882
3
Труба економіці: росія оголосила дефолт за своїм зовнішнім боргом
Getty Images/Global Images Ukraine

Агентство кредитних рейтингів S&P заявило, що росія оголосила дефолт за зовнішнім боргом, тому що запропонувала власникам облігацій виплати в рублях, а не в доларах.

Влада рашки намагалася заплатити в рублях за номіновані в доларах облігації з терміном погашення 4 квітня, йдеться в повідомленні S&P.

Повний валютний дефолт стане першим у росії за століття, коли ленін відмовився від облігацій, випущених царським урядом.

Дефолт рф підтверджений співробітником адміністрації Байдена. Спецоперація з розвалу фінансової системи кацапстану триває.

Примітка. За уточненими даними, росія де-факто дефолт не оголошувала. В статті CNN повідомляється, що якщо до 4 травня Росія не розплатиться за євробонди в доларах, то буде технічний дефолт. А в рублях борг ніхто не прийме, за договором так діяти не можна.

Тобто, технічний дефолт, швидше за все, буде зафіксований 4 травня. Хоча в рф заявляють, що подаватимуть до суду і будуть доводити, що це Захід оголосив країні штучний дефолт.

Оцініть матеріал
(111)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pop Pop
Произошел фальшстарт. Россия сама дефолт не объявляла, а в статье CNN приведены уже известные факты.
Там сообщается, что если до 4 мая Россия не расплатится по евробондам в долларах, то будет технический дефолт, потому что в рублях долг никто не примет и вообще по договору так нельзя.
То есть, технический дефолт, скорее всего, будет, но не раньше 4 мая (хоть РФ и заявляет, что будет судиться и доказывать, что это запад объявил ей искусственный дефолт). Ждем.
СТРАНА УКРАИНА Нічого в них-сучар все попереду,зачекаємо трохи