Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 07 квітня 2022, 00:30
1438
0

Заборонені інвестиції. США вводить санкції для банків Росії та дочок путіна

Сполучені Штати разом з G7 та ЄС вводять нові заборони для рашки

| Оновлено 07 квітня 2022, 00:30
1438
0
Заборонені інвестиції. США вводить санкції для банків Росії та дочок путіна
Йолкін

Сполучені Штати разом з G7 і ЄС вводять нові санкції проти дочок президента рф, найбільших банків рф Альфа-банку і Сбербанку, а також забороняють все нові інвестиції в росію.

Сбербанк є найбільшим фінансовим установою росії, що у є власності уряду, а Альфа-Банк – найбільший приватний банк. Санкції заморозять будь-які їхні активи, що стосуються фінансової системи США, та заборонить громадянам США вести з ними бізнес. Йдеться про російський банк, а не про українську фінустанову Альфа-банк Україна.

Крім того, Штати запровадять повну заборону на нові інвестиції у росії. З цією метою президент США Джо Байден підпише новий указ, що включає заборону нових інвестицій в росію громадянами США незалежно від їх місцезнаходження.

Заява Білого Дому: «Цей крок базується на прийнятому понад 600 транснаціональними компаніями рішенні про вихід із росії. Вихід приватного сектора включає виробників, енергетичні компанії, великі роздрібні торговці, фінансові установи, а також інших постачальників послуг, таких як юридичні та консалтингові фірми.

Третім кроком нових санкцій від США стали обмеження проти російських державних підприємств критичної сфери. Це заборонить громадянам США здійснювати угоди з цими організаціями та заморозить будь-які їхні активи в юрисдикції Штатів. Детальний список Мінфін оприлюднить наступного дня у четвер.

І останньою частиною пакету є повне блокування активів повнолітніх дітей путіна, подружжя та доньки міністра закордонних справ лаврова, а також членів ради безпеки росії, включаючи екс-президента та прем'єр-міністра росії дмітрія медведєва та прем'єр-міністра міхаіла мішустіна. Санкції відключають їх від фінансової системи США та заморожують усі активи у Сполучених Штатах.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.