Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 06 квітня 2022, 22:57
14309
9

Стало відомо, хто допоміг тікати з України Медведчуку

Саме час розібратися із зрадниками

| Оновлено 06 квітня 2022, 22:57
14309
9
Стало відомо, хто допоміг тікати з України Медведчуку
ЦПК

Заступник глави Офісу Президента Олег Татаров дав втекти Віктору Медведчуку, Андрію Портнову та синові Портнова. Крім того, Татаров намагається розблокувати заморожені в Україні рахунки компанії путінського олігарха Дерипаски – Миколаївського глиноземного заводу. Про це заявили у Центрі протидії корупції.
 
«Багато хто з вас питали, а куди подівся чорт Татаров? За нашою інформацією, він досі керує правоохоронною системою України. Зокрема, Татаров дав тікати Медведчуку та Портнову, а також сину Портнова. Він призовного віку, але втік із України 28 березня. Крім того, Татаров від імені Офісу Президента намагається розблокувати заморожені в Україні рахунки компанії путінського олігарха Дерипаски.
 
Якщо точніше, то Миколаївський глиноземний завод. І це ще далеко не все, що робить Татаров зараз – під час війни. Цікаво, хто в Офісі просунув шкідливе рішення про відключення «5 каналу», «Прямого» та «Еспресо». Саме так починалася путінська цензура у медіа», – заявили у ЦПК.

Оцініть матеріал
(78)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Павлов розповів, чому Ахметов зателефонував йому після фіналу Кубка України
Футбол | 15 травня 2024, 13:19 6
Павлов розповів, чому Ахметов зателефонував йому після фіналу Кубка України

Колишній головний тренер «Ворскли» згадав розмову з президентом «Шахтаря»

Рекордні гонорари. Стало відомо, скільки Усик та Ф'юрі зароблять за бій
Бокс | 15 травня 2024, 09:47 5
Рекордні гонорари. Стало відомо, скільки Усик та Ф'юрі зароблять за бій

Тайсон отримає 69 млн доларів, а гонорар Усика складе 34 млн доларів

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KIPR ALECS
Считаю за наклеп на гавнокомандующего( а тут явно что президент сливает Украину)...надо ребят по закону военного времени немного отсранить от общества, играть на оккупанта в данный момент,а у него последний шанс это вннурениее противоречие и недоверие президенту, это предательство высшей пробы
Владимир Коновалец
Не бачу нічого дивного, в ОП , на мою думку, більше половини працівників працюють на рашку, 100 відсотково. А заківчиться війна - всі вони станут Героями України з відповідними пільгами.
Александр Довольный
Либо порохоботы заплатили за статью либо рашка! Для сбу короче есть работа. Смешали Шабунина с пятым каналом в одном тексте!
Vladislav Pohily
ЦПК й Шабуніна поважаю, але щодо цієї інформації є великі сумніви. Сумніваюсь, що у президента менше інформації про своє оточення від спецслужб як наших, так і закордонних, ніж у ЦПК, щоб він тримав біля себе відвертих агентів. Це банально загрожує його особистій безпеці. Можна звісно піти далі, як це зробила певна категорія наших політиків й експертів, й записати самого президента в агенти, але тоді не зрозуміло навіщо путіну треба було йти на такі жертви для себе з цією війною, коли у нього тут цілий президент у якого монобільшість у парламенті є агентом? Виглядає, як звичайна конспірологія.
IgorDK
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex Kylymniuk
Ай-йя-йя-й а хто ж здав Херсон. Не Верещук, яка зняла їжаки і бетонні надолби для зручності поїздок в Крим. Тільки вийшло для зручності, для зручості зайняти Херсон за 5 годин. Весь той оп, агенти кремля, а єрмак вже давно на марші. Їжте не обляпайтесь!
KIPR ALECS
Центр протидии коррупции имени Порошенка....явная заказуха