Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 06 квітня 2022, 00:53
6212
8

Гендиректор Чорноморця: «Які можуть бути поблажки Динамо та Шахтарю?»

Анатолій Місюра вважає, що футболістам не можна було залишати Україну

| Оновлено 06 квітня 2022, 00:53
6212
8
Гендиректор Чорноморця: «Які можуть бути поблажки Динамо та Шахтарю?»
ФК Чорноморець. Анатолій Місюра

Гендиректор «Чорноморця» Анатолій Місюра висловився про те, що гравцям «Динамо» та «Шахтаря» дозволили залишити Україну для проведення товариських матчів.

«Я негативно ставлюся до цієї ситуації. У країні триває війна, ми захищаємо Україну. Весь народ об'єднався та працює на те, щоб вигнати ворога. Які можуть бути пільги? Що це за вибіркова система? Хтось має право виїжджати, хтось – ні. Давайте всіх тоді випустимо, хто хоче втекти чи виїхати (не знаю як правильно назвати).

Мені здається зараз не час покидати країну. Навпаки, треба бути єдиними та працювати на перемогу. Україна має бути вільна. Тільки тоді можна їздити тренуватися, готуватися до якихось чемпіонатів, участі у Лізі чемпіонів тощо. А зараз до чого тренуватись? А якщо, не дай боже, все піде не так, як ми хочемо? Тренування заради тренувань, навіщо це треба?

Багато хто каже, що ми зароблятимемо гроші для армії виставковими матчами. Цікаво буде на це подивитись. Я не думаю, що участь у таких іграх принесе армії якісь глобальні гроші. Я маю інше бачення цієї ситуації. Я прихильник того, щоб ми спочатку навели лад, прибрали ворога, а потім уже в ім'я миру та людей почали проводити футбольні матчі.

Чи дозволили б скромнішим клубам покинути Україну? Я взагалі про це не думаю. У мене голова зараз забита іншим. Я намагаюся допомагати збройним силам, територіальній обороні, працювати над забезпеченням правопорядку в Одесі разом із поліцією.

Футбол – це гра для мирного часу. Коли буде мир, тоді гратимемо у футбол. Якщо миру не буде, то й футболу довго не буде. Зараз треба врятувати країну, щоб не було такого, як було у Чернігові, Маріуполі, Сумах, Бучі, Ірпені тощо. Там зараз не до футболу», - сказав Місюра.

Сергій Циба Джерело: FanDay
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
А игроки Черноморца и Металлиста вернулись в Украину со сборов в Турции?
ss2000
А вы слышали о моральном духе , что нужно хоть немного отвлекать мозг от реальности. Футболисты Динамо и Шахтера основа сборной которой нужно готовится к стыкам , и представь как поднимется боевой дух Украинцев если попадем на Мир. К тому же будет больше пользы от их финансовой помощи что немаловажно. От каждого по способности .
Tristan
Полностью согласен с мнением гендиректора Черноморца.Думать о футболе и тем более играть можно только в мирное время,а сейчас,когда тысячами гибнут наши граждане,это просто не этично и аморально...шахтер и дк просто спетляли от войны,а выставочные матчи никому не нужны.
GloryUkraine
Правий на всі 100%.
ALKOSruLKA
Позиція правильна... Всі рівні, але є рівніші... Двічі дивно, що таку патріотичну думку висловив представник ЧО... Що, спонсор руцкага міра Новінський втік уже?
Владимир Коновалец
Перший пішов... Знайшлася хоч одна адекватна людина, яка тверезо дивиться на такі речі. Я теж хочу подивитись, скільки ці команди зараблять грошей для ВСУ, на один бронік, або два? А де гарантія, що суркіси та ахметов частину грошей від таких матчів. не положать собі в кишеню? Я дуже сумніваюсь в чистоті такого експеременту...
u6464u
Красавчік за таку позицію , це сепарня вносить розбрат в нашу обьеднану народну боротьбу, гнати цю совьетску мусарню за поребрік з їхніми хозяєвами і холуями , слава ультрас киян .