Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
1432
1

Гравець Донбасу про повернення до збірної України: «Перегорнули сторінку»

Гравці обговорили питання з тренерами та партнерами по збірній

Гравець Донбасу про повернення до збірної України: «Перегорнули сторінку»
fhu.com.ua

Форвард збірної України Олександр Пересунько розповів про підготовку до ЧС із хокею, а також про те, як гравці Донбасу повернулися до національної команди.

Раніше їх виключили зі збірної за участь у Суперлізі.

- Не можу не спитати про події осені-2021, коли Олександр Пересунько з групою гравців «Донбасу» залишив розташування збірної України перед самим стартом турніру Євро-челендж, після чого стався розкол в українському хокеї. Викладете вашу історію того вчинку?

– Нічого нового. У гравців «Донбасу» був чинний контракт, тому наш роботодавець наказав нам залишити лави збірної – ми й повернулися назад до клубу. Зрозуміло, що вчинили некрасиво та неправильно стосовно тренерів, партнерів, журналістів та всього українського народу, але особисто в мене не було іншого вибору…

– Той самий Віталій Лялька також перебував на контракті з «Донбасом», але патріотично залишився у складі збірної України.

– Повторюся, у мене склалася індивідуальна ситуація, пов’язана з особистими обставинами, тож я не міг не повернутися до клубу. Зараз ця темна сторінка в нашій біографії вже перевернута. Якраз на зборах у Мішкольці на цю тему у нас відбулася відверта розмова з партнерами та тренерами… Не розголошуватиму подробиці, але тепер, як і раніше, ми єдині у своїх поглядах та завданнях. Ми маємо одну спільну велику мету, і ми до неї рухаємося. Слава Україні!

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вася Чіпа
Ці мерзотники за 30срібняків зрадять і кожен знайде виправдання.