Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 05 квітня 2022, 18:48
7921
2

АРЕСТОВИЧ: «Активна фаза завершиться до середини квітня, далі - партизанка»

Радник офісу Президента України – про закінчення війни

| Оновлено 05 квітня 2022, 18:48
7921
2
АРЕСТОВИЧ: «Активна фаза завершиться до середини квітня, далі - партизанка»
Print Screen. Олексій Арестович

Радник офісу Президента України Олексій Арестович повідомив, що активна фаза війни має закінчитись протягом двох тижнів. Мирна угода, за словами Арестовича, буде підписана на умовах України.

«Зараз вони практично намагаються взяти лише Маріуполь і діяти в зоні ООС. А наступали вони по всій Україні. Це означає, що в найближчі два тижні бойові дії закінчаться остаточно. Вони перекидають останні частини з Далекого Сходу і все: більше резервів у них нема. У них два виходи з цього: або мирна угода, або вони просто стають на місці. Для нас це більш вигідна ситуація, тому що ми маємо відповідні переваги: це наша земля, за нас працює народ, за нас буде працювати природа і так далі. Але щоб реалізувати перевагу, буде потрібен ще місяць. Не менше. Активна фаза закінчиться десь до середини квітня, а далі «партизанка». І ми вб'ємо остаточно усіх, хто тут залишився, якщо вони не підуть на мирну угоду. Але треба розуміти, що й наших солдат, і мирних мешканців багато загине. Тому у нас два виходи: або ми їх добиваємо повністю ціною жертв, або ми зберігаємо життя.

Я дуже бажаю їх знищити усіх до одного. Але треба завжди пам'ятати про ціну, яку ми заплатимо за це все. Тому можлива мирна угода на якомусь етапі буде виходом для нас. Одне можу сказати: це буде мирна угода на наших умовах. Ми продиктуємо її», - сказав Арестович під час єдиного телемарафону.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»
Футбол | 26 квітня 2024, 22:38 64
СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»

Директор «Шахтаря» з футболу розповів про ставлення до сербів та росіян

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 3
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Коновалец
Послухаєш цього збоченця, і починаєш розуміти, що повних ідіотів у нас ще багато. Це було б не так страшно, але цей ідіот працює в ОП, і виконує роль такого собі гуру військового планування...Тільки він або свідомо, або за відсутністю мізків в голові, не враховує те, що путін ніколи не признає своєї поразки в цій війні і буде продожувати війну стільки, на скільки в нього буде вистачати ресурсів. А вони в нього є, і не маленькі. Літаків, які спроможні завдавати бомбові та ракетні удари - близько 600 штук, ракет та бомб для них, вистачить років на 5-6, з солдатами буде важче, але ми всі пам'ятаємо 2-гу світову війну, коли маршали СССР здобували перемоги за рахунок мильонів загиблих солдат.... Багато військових екпертів схиляються до думки, що путін перейде на бомбардування міст України ракетами з території РФ та Білорусі, і інтенсивність цих атак буде на порядок вище, чім зараз. Це може статися в разі, якщо наші переговірники не підуть на вимоги путіна та його посіпак на перемовинах в Турції. Так що будемо сподіватися на краще, надія помре останьою.