Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
1879
0

Чемпіон НБА: «Вони прийшли свідомо вбивати нас»

Станіслав Медведенко – про звірства росіян у Бучі, Ірпені та інших містах

Чемпіон НБА: «Вони прийшли свідомо вбивати нас»
Twitter

Дворазовий чемпіон НБА, відомий український баскетболіст Станіслав Медведенко висловився про злодіяння, які вчинила російська армія в Україні.

«Коли російське військо було вигнано збройними силами України з окупованих околиць Києва, Чернігова, Сум – стало видно справжнє обличчя вбивць і мародерів.

Ми бачили братські поховання мирних жителів (у Бучі скинули кілька зв’язок тіл), вулиці завалені трупами людей, які намагалися допомогти чи просили допомоги, розповіді про згвалтованих жінок на очах у їхніх дітей, застрелених собак, породистих коней та табун корів.

Це виглядає як кошмар, але, на жаль, це правда. Ви тільки подумайте про це! Що за виродки. Як вони грабують будинки та забирають речі українців у подарунок родинам. Ви можете собі це уявити?

Тому, коли хочеш пожаліти російського спортсмена чи ліберала – згадай, що продовжують робити їхні співвітчизники за їхньою згодою в Україні. Просто повторювалися історії про Голодомор 1932-1933 років і сталінські репресії.

Тепер усі, хто в це не вірив, бачили справжні обличчя вбивць російських імперіалістів, для яких людське життя нічого не означає.

Вони прийшли не за наказом путіна, вони свідомо прийшли вбивати і знищувати все, що пов’язано з Україною. Військової потреби в цьому не було. Це просто їхня суть, їхній спосіб ведення війни.

Чи залишився ще якийсь закон війни чи конвенції, які РФ не порушила?» – написав Медведенко.

 

Джерело Facebook
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.