Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 05 квітня 2022, 13:49
5750
4

Зеленський сказав, що буде перемогою у війні із росією

Президент України готовий зустрітися з владіміром путіним

| Оновлено 05 квітня 2022, 13:49
5750
4
Зеленський сказав, що буде перемогою у війні із росією
Getty Images/Global Images Ukraine

Президент України Володимир Зеленський відповів, що незважаючи на всі звірства російських окупантів на Київщині та всій території нашої країни, готовий до зустрічі з владіміром путіним.

Зеленський також відповів, що можна буде вважати перемогою у війні з росією.

«Простіше сказати – давайте ні про що не говоритимемо. Найскладніше – говорити, що вони зробили, визнати їх ворогом... І за цієї позиції знайти можливості для того, щоб зустрічатися, знайти вихід і водночас не втратити свою територію. Але можливо, її (зустрічі з путіним) не буде.

Що буде перемогою? Не втратити суверенітет, не втратити сотні тисяч людей, відстрочка питання повернення Криму, Донбас — наша територія, повернення рф на позиції станом на 23 лютого», - сказав Зеленський.

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Henriklarsson11
Чомусь заяви про те що потрібно не зупинятись і йти до криму та навіть москви, пишуть ті хот і зброї у руках не тримав. легко ризикувати життями інших, а слабо самим пійти під бомби?, диванні воїни
Ivan Vismutenko
Слушал его пресс-конференцию. Ему не позавидуешь. Особенно при обстановке в Мариуполе и наступлении врага в Донбассе.
bonv
Повернення всієї України!!! Володимир ОГРИЗКО: «Російську погань треба знищувати на кожному кроці». Колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко прокоментував можливість проведення зустрічі між президентами Володимиром Зеленським та владіміром путіним. «Не буде ніяких зустрічей, якщо наша влада не піде на капітуляцію. Цю російску погань треба нищити на кожному кроці і гнати геть з нашої землі. І жодних угод з агресором. путін, як і його недоімперія, не вічні - вони на етапі агонії. Владо, не поспішай!» , — написав Огризко в твіттері.