Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 квітня 2022, 13:50
4785
5

Володимир БРИНЗАК: «Натуралізовані росіянки застрягли у росії»

Президент ФБУ спробував вигородити біатлоністок, які виїхали на малу батьківщину

| Оновлено 06 квітня 2022, 13:50
4785
5
Володимир БРИНЗАК: «Натуралізовані росіянки застрягли у росії»
Український біатлон. Володимир Бринзак

Голова Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів, де знаходяться натуралізовані росіянки Надія Бєлкіна, Ольга Абрамова, Катерина Бех, Анастасія Рассказова, Оксана Москаленко та Дар'я Сидорова.

«Коли сезон закінчився, то вони поїхали додому відвідати батьків і там застрягли. Вони мені дзвонили, тренуються. Сказали, що готові виїхати, як буде централізована підготовка.

Рассказова вже в Поклюці. Вона була в Україні і виїхала разом із командою. Вона там знаходиться та тренується. Катерина Бех і Оксана Москаленко, своєю чергою, наразі нікуди не виїжджали. У них удома є сніг, тож вони там катаються. Тому вони прийняли таке рішення.

Поклюка прийняла біженців, молодих спортсменів з України. Вони виїхали, аби бути в безпеці. Централізованого ж збору за участю українок наразі немає», - сказав Бринзак.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
Любитель совка і не таке придумає....Натягнув мокшів сюди, тепер створює їм алібі.... І нах вони потрібні тут після війни? "застряли на рассєє" - хай там і залишаються 2-сортні каZапи....
nick07
п***дить як Троцький (с)
якщо в старого вже маразм, то варто на пенсію, а якщо до маразму ще далеко, то мав би знати що повноцінна війна почалась 24 лютого, а сезон закінчився 20 березня. Тобто вони як мінімум на початок військової агресії були в складі команди і готувались до змагань.
але, в принципі, тепер вже пофіг, надіюсь що після завершення війни буде оцінено і дії Бринзака, і що російського шлаку точно не буде в українській збірній
Артем Дима футболист
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
alekos59
Бреше як дише ! От же гидота !!!
K 12
Пожалуй пора убрать эту харю из ФБУ.