Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інше
| Оновлено 04 квітня 2022, 13:46
8065
17

Орбан виграв вибори та назвав Зеленського своїм противником

Прем'єр Угорщини пробив дно

| Оновлено 04 квітня 2022, 13:46
8065
17
Орбан виграв вибори та назвав Зеленського своїм противником
Getty Images/Global Images Ukraine

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан у своїй промові після виборів назвав українського президента Володимира Зеленського у числі тих, хто заважав повторному обранню його партії.

«Ми здобули настільки велику перемогу, що її видно з місяця, але точно з Брюсселя. Християнсько-демократична національна політика перемогла, і ми повинні сказати Брюсселю, що це не минуле, а майбутнє.

Ця перемога запам’ятається на все життя, тому що так багато людей ополчилися проти нас, у тому числі ліві вдома, ліві за кордоном, бюрократи в Брюсселі, всі фонди та організації правлячої імперії, іноземні ЗМІ, і зрештою навіть український президент.

Увесь світ бачить, що угорці люблять свою країну. Ми посилаємо Європі повідомлення, що це не минуле, це майбутнє. Це буде наше спільне європейське майбутнє», - сказав Орбан.

За його словами, проти угорського режиму вишикувалися великі міжнародні центри влади, але він сказав, що «кожен цент, який вони дали угорським лівим, був марними грошима».

За даними підрахунку понад 98% бюлетенів, партія Орбана Фідес (Fidesz) набирає 53,1% голосів.

 

Оцініть матеріал
(60)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чемпіонат світу з хокею. Календар і результати матчів (оновлюється)
Хокей | 14 травня 2024, 08:00 1
Чемпіонат світу з хокею. Календар і результати матчів (оновлюється)

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Як виглядає таблиця Ла Ліги після нічиєї Жирони та перемоги Барселони?
Футбол | 14 травня 2024, 07:30 2
Як виглядає таблиця Ла Ліги після нічиєї Жирони та перемоги Барселони?

10–13 травня відбулися матчі 35-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SERvak
країна яка вибирає мудака, той що підтримує путінізм не достйна бути у Євросоюзі
GloryUkraine
Срашистський покидьок.
Олександр Д.
Нічого страшного. Буде в трибуналі сидіти поруч з Хуйлом та бацькою.
osokor
Продажний Орбан, продажна Угорщина! Ну нічого. Історія дасть вам гарну оцінку.
zingo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ryzhko Sergey
Это только говорит о том что угорцы не далеко ушли от рашистов. Они были сателлитами Гитлера, теперь сателлиты путлера. А на все их стенания по поводу ущемления нацменьшины в Закарпатье нужно напоминать в ответ а сколько украинских школ в Венгрии. И то же самое путлеру по поводу украинских школ на россии
ALKOSruLKA
Мадяри - це етнічні мордвини.... простіше кажучи - каZапи... І Європі дуже повезло, що їх країна маленька, а не така як у лаптеногого 6идла...
umnuy2
ЕС какой-то импотент....у них в составе антиевропейская страна(риторика страны просто шокирует) а они гриву нагнули...выгоните их нахер с Ес и весь хер до копейки
Maxcrimea10
Если этим пид*арам дадут хоть одну копейку из ЕС, не перекроют к чертям нефть и газ, не остановят торговлю с ними - эту организацию надо сразу расформировать
Archie FireLion
После войны Украине надо пересмотреть отношения с некоторыми странами, даже не говоря про всякие банановые республики типа Эритреи или Никарагуа, с которыми, я сомневаюсь, что у нас вообще есть какие-либо дипломатические отношения.
С Венгрией, Китаем, Арменией, - сократить дипломатические представительства, выслать определенное количество консулов, итд.
Никаких даже намеков чтобы не было на какие-либо уступки по вопросам языка итд. в Закарпатье.
Comrade Me
Посмотрим как они обосрутся, когда в думе рашкинской начнутся тезисы: венгрия это недогосударство, они должны быть в составе раиси.
Antikrot
Орбан и его "пратия", конечно же жесть, но выборы выиграли в очередной раз! Черчиль по этому поводу говорил: плохую власть выбирают хорошие люди, которые не ходят на выборы! Это примерно как и у нас! Но все таки: оппозиция этого вора сама раздробилась и прогнозировано пролетела мимо власти и сама вручила орбану переходящий приз! А еще вот интересный нюанс: сегодня орбана с путлером связывают (хорошо хоть равняют), но с какой такой радости и за какие такие успехи/достижения владелец венгерского паспорта имеет безвиз в США? С кем в штатах связывать орбана? И за какие такие заслуги "перед американским народом"?
GloryUkraine
Найвлучніше гнилих мадярів кличуть на Закарпатті, гуцули.
Іх там називають мандзьохами. 
Мандзьохи- гівнюки навіть серед мадярів.
SebastianTrueman
Якби від Угорщини справді щось залежало, я думаю він би підтримав санкції. Однак правда в тім, що західні ліваки не роблять достатньо. А без рішучих дій Німеччини, Франції та штатів - санкції Угорщини були б марним самогубством. Україні від того користі не було б.
Вони приймають біженців - дяка й на тому.
________
На жаль, західна верхівка користує нашу біду для утворення економічної кризи, щоб запустити
переформацію світового ладу. Подивіться їх рекламу з саміту світового (давос2020), цитата: "у 2030 ви не будете мати нічого (не володіти нічим) але будете "щасливі""
.... на жаль, Україна затиснута між комуняками заходу і нацистами пуйла. Знову як у 2й світовій...