Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 04 квітня 2022, 01:25
8655
5

Забруднена лайном і кров'ю росія реве: «Доведіть, що ми вбивці»

Міннападу рф не визнає звірств своїх військових у Бучі Київської області

| Оновлено 04 квітня 2022, 01:25
8655
5
Забруднена лайном і кров'ю росія реве: «Доведіть, що ми вбивці»
Радіо Свобода

Міноборони (міннападу) рф не визнає звірств своїх військових у Бучі Київської області: «За час перебування Бучі під контролем російських вс рф жоден місцевий житель не постраждав від будь-яких насильницьких дій».

В оборонному відомстві країни-агресора назвали провокацією опубліковані в Україні фотографії та відеоматеріали, що свідчать про злочини російських військових у Бучі. Там запевняють, що всі підрозділи вс рф повністю вийшли з Бучі 30 березня, а свідчення їхніх злочинів нібито з'явилися лише на 4-й день після того, коли до міста прибули співробітники СБУ та представники українського ТБ.

УНІАН: Забруднена говном та кров'ю росія реве: «Доведіть, що ми вбивці»

російський комік Світлаков колись розповів випадок, який йому розповіла провідниця РЖД. За його словами, і ми з ним згодні, цей випадок у принципі пояснює все.

Коротше, одного разу провідниця вдається до начальника поїзда та кричить, щоб він побіг у її вагон. Той побіг за нею, заходять вони до тамбуру, де стоїть голий бухий мужик, який весь вимазаний лайном. При цьому лайном вимащено весь тамбур, стіни, вікна, коротше кажучи, абсолютно все. Начальник поїзда починає кричати, а той повертається і кричить: А ти доведи, що це зробив я!

Ось заява Міноборони росії про те, що в Бучі не було вбито жодного цивільного, – з цієї опери. Все абсолютно залито кров'ю, скрізь валяються трупи цивільних, сотні, тисячі свідків звірств, а тут виходить такий путін (шойгу, герасимов, матвієнко та інші моральні виродки) і кажуть: А от доведіть, що це ми!

росія сьогодні, забруднена говном і кров'ю – то цей мужик. Це і є їхній ментальний код, який не змінюється і постійно відтворюється.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Westwood.
Твари нужно ебнуть ядерную бомбу на министервсто рф и сказать что это блядь не мы
Владимир Копяк
Это можно будет доказать, если будет международный суд над агрессором. Но чует мое сердце, что никому, кроме нескольких стран, это крайне не выгодно....
Kapitoshka
У них шизофренічне отріцалово по життю.
В дитинстві робили капості, а як виросли то тільки розмір шкоди виріс геометрично.