Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 02 квітня 2022, 12:42
9182
0

ДАНІЛОВ: «У Бєлгородській народній республіці почали щось розуміти»

Орки повинні знати, що таке може бути на всій території росії

| Оновлено 02 квітня 2022, 12:42
9182
0
ДАНІЛОВ: «У Бєлгородській народній республіці почали щось розуміти»
Getty Images/Global Images Ukraine

Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що Україна не має відношення до вибухів на нафтобазі Бєлгорода. За його словами, це робота місцевих, які починають дещо розуміти:

«Протиріччя накопичуються. Суспільство в росії починає дещо розуміти. Наприклад, що сталося у Бєлгородській народній республіці. Вибухи на нафтобазі.

Вони чомусь кажуть, що ми це зробили. Насправді, це зовсім не відповідає дійсності. Ми цього не коментуємо. Вони повинні розуміти, що це можливо на всій території росії. Ми до них не приходили, ми не йшли до них із війною.

І коли пєсков каже, що це не сприяє переговорам... А чи сприяє переговорам, коли вони вбивають наших дітей, жінок, коли вони здійснюють ці звірства? Це якісь хворі люди.

Знаєте, я не знаю, про що можна з ними домовлятися, якщо під час переговорів вони не дозволяють забрати дітей, зробити евакуаційні коридори для цивільного населення. І брешуть на весь світ, що вони нібито тут нічим не займаються, крім того, що знищують якихось нацистів. Де вони їх тут знайшли, не знаю».

У Міноборони України відповіли, що Україна не несе відповідальності за всі катастрофи або події, що відбуваються на території рф, зокрема щодо пожежі на нафтобазі в Бєлгороді.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.