Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Артистичне плавання
| Оновлено 28 червня 2022, 23:56
15206
0

ШИНКАРЕНКО: «Коли розбили кадирівців, зрозуміла, що ми точно переможемо»

Українська синхроністка – про війну з росією

| Оновлено 28 червня 2022, 23:56
15206
0
ШИНКАРЕНКО: «Коли розбили кадирівців, зрозуміла, що ми точно переможемо»
Instagram. Аліна Шинкаренко

Бронзова призерка Олімпійських ігор з артистичного плавання Аліна Шинкаренко розповіла про свої емоції у день початку війни.

«Я відносно у безпеці – у моєму районі, дякувати Богу, ще нічого не було. У мене зараз прокидається почуття провини. Людям погано, а ти тут сидиш і не можеш їм допомогти.

Те, що коїться у Харкові та Маріуполі, – це жахливо. У новинах показують, що люди п'ють сніг, а я сиджу зараз у себе вдома. У мене є де спати і що їсти.

У Харкові була вся наша команда і щогодини у нас була перекличка у спільному чаті. Зараз дівчатка у безпеці – їх вивезли звідти до Італії. Дякуємо за це нашій федерації.

24 лютого я погано спала всю ніч – може це був знак чи передчуття якесь. Саме хлопець збирався на роботу. Він бере до рук телефон і каже: «Почалося».

Я питаю у нього, що саме почалося, а він: Війна. Беру в руки свій телефон свій, і мені дівчата з Харкова все пишуть, що у них просто жах - ракети над будинками літають і просто бомбардують.

Я у відповідь говорю, що в нас все добре. І десь за 30 секунд стався вибух недалеко від нас. І я така: «Тепер я вірю».

Коли Харків почали сильно бомбардувати – мені стало страшно. Я мамі паролі від усіх своїх облікових записів і банківських рахунків скинула.

Мені було дуже страшно, коли почали говорити, що до нас кадирівці йдуть. Я реально злякалася. За 30 хвилин вийшла новина, що наша армія їх розбила. Думаю: «Ніфіга собі». Тоді зрозуміла, що ми в безпеці та точно переможемо», - сказала Шинкаренко.

Оцініть матеріал
(80)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.