Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
716
1

Німецька компанія прибуток від бізнесу в росії віддасть на гуманітарку

Але бізнес на росії «Ritter Sport» закривати не планує

Німецька компанія прибуток від бізнесу в росії віддасть на гуманітарку
ritter-sport.de

Німецька компанія з виробництва шоколаду «Ritter Sport» не збирається залишати ринок Росії, незважаючи на численні заклики. Натомість керівництво компанії заявило, що прибуток від бізнесу на росії буде направлений для надання гуманітарної допомоги українцям.

«Ми рішуче засуджуємо жорстоку агресію російської армії в Україні і бажаємо, як і ви, щоб вона нарешті припинилася. Ми є стійким середнім бізнесом з 1750 співробітниками та виробничими потужностями в Німеччині та Австрії. Росія – наш найважливіший ринок збуту після Німеччини. Ми усвідомлюємо ту відповідальність, яку несемо перед нашими співробітниками та їхніми сім'ями та яку ми відчуваємо перед народом України. Почуття відповідальності для нас важливіше за прибуток. Тому будь-який прибуток від поточного бізнесу в Росії ми жертвуємо організаціям з надання гуманітарної допомоги.

Щоб забезпечити робочі місця та засоби для існування багатьом сім'ям, які вирощують какао, ми продовжуємо постачати шоколад населенню росії, але на кілька тижнів призупинили всі інвестиції в росію та нашу рекламу», - йдеться у заяві «Ritter Sport».

Зазначимо, що раніше Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав компанію піти з ринку росії.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
67911910
Почуття відповідальності перед власною кишенею для "Ritter Sport" куди "важливіше" за той прибуток, який приносить її діяльність в країні-агресорі. Які ж вони циніки. В своїй заяві вони навіть "забули" вказати якій саме країні надходитиме їхня "допомога".