Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
9562
0

Ольга САЛАДУХА: «Саме поляки проявили себе як справжні наші брати»

Українська легкоатлетка висловила подяку польському народу

Ольга САЛАДУХА: «Саме поляки проявили себе як справжні наші брати»
facebook.com. Ольга Саладуха

Українська легкоатлетка та народний депутат України Ольга Саладуха, яка нещодавно завершила кар'єру в потрійному стрибку, відзначила допомогу полякоів у боротьбі з рашистським вторгненням в Україну.

«Щодня ми бачимо приклади щирої підтримки українців з боку спортсменів різних країн світу. Це не лише слова співчуття, але й реальні дії на допомогу нашій армії та мирному населенню. Така одностайність світової спортивної спільноти по-справжньому надихає і додає сил.

Один з останніх красномовних жестів – ініціатива польського зіркового футболіста, форварда «Баварії» та збірної Польщі Роберта Левандовського. Він виставив на аукціон свою футболку національної збірної з написом Stop War. Усі виручені кошти підуть на потреби Збройних сил України. Я дякую Роберту Левандовському, а в його обличчі всьому польському народові, за нечувану солідарність з Україною в тяжкий для неї час!

Не применшуючи значення допомоги інших країн, можна впевнено стверджувати - саме поляки проявили себе як справжні наші брати. Недарма кажуть, що друг пізнається в біді. І розв’язана проти України війна продемонструвала та зміцнила польсько-українську дружбу, яку ми усі цінуємо і якою пишаємося.

Спротив, що чинять сьогодні українці, увійде в світову історію, як прояв незламності та героїзму. Але так само ніколи не забудеться подвиг поляків, що гостинно приймають в себе мільйони наших громадян, надають потужну волонтерську допомогу, спрямовують кошти на гуманітарні та військові потреби української держави.

Дякую вам! Ми боремося за нашу і вашу свободу! Разом обов’язково переможемо!», - написала Саладуха.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.