Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 28 березня 2022, 00:40
5943
0

Азербайджан вдруге за добу нагадав рашці, що Нагірного Карабаху немає

Досить заяв, настав час ставати до справи серйозно

| Оновлено 28 березня 2022, 00:40
5943
0
Азербайджан вдруге за добу нагадав рашці, що Нагірного Карабаху немає
Getty Images/Global Images Ukraine

Міністерство оборони Азербайджану повідомило, що заяви російського міністерства про те, що Азербайджан залишив свої позиції на території Нагірного Карабаху, не відповідають дійсності.

Міноборони Азербайджану: «Жодних змін у позиціях Азербайджанської Армії в селі Фаррух та на навколишніх висотах, що є частиною суверенних територій нашої країни, не відбулося. Інформація про відступ підрозділів Азербайджанської армії із цих позицій не відображає дійсності. Наша армія повністю контролює оперативну обстановку.

Міністерство оборони ще раз заявляє, що у Ходжалінському районі Азербайджану немає села під назвою Фурух. Назва згаданого села – Фаррух. Сподіваємося, що у наступних заявах назва села буде вказана у правильній формі».

Також в Азербайджані спростували інформацію про порушення режиму припинення вогню з боку Азербайджану та поранення азербайджанських військовослужбовців.

Азербайджан вдруге за добу нагадав росії, що немає такої адміністративно-територіальної одиниці під назвою Нагірний Карабах:

«Використання висловлювання Нагірний Карабах в заявах Міноборони росії від 26 та 27 березня є неповагою до територіальної цілісності Азербайджану, визнаної та прийнятої міжнародною спільнотою, у тому числі росії».

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.