Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 27 березня 2022, 14:31
10569
0

Карабах, Курили і Калінінград. Проти рф можуть відкрити другий фронт

Секретар РНБО Олексій Данилов прогнозує відкриття нових фронтів

| Оновлено 27 березня 2022, 14:31
10569
0
Карабах, Курили і Калінінград. Проти рф можуть відкрити другий фронт
Getty Images/Global Images Ukraine

Секретар РНБО Олексій Данилов вважає, що відкриття додаткових фронтів у сфері інтересів рф на теренах інших країн дуже допомогло б Україні боротися з російським нападом.

«Після того, як Нагірний Карабах увів військовий стан у себе на території, я можу сказати: там справді відбуваються події. Байрактари не тільки прасують орків на нашій території, вони відпрацювали у Нагірному Карабаху. І там Вірменія сьогодні звертається до Росії, щоб вона допомогла військами. Але вони звідти війська знімали та відправляли до нашої країни минулого тижня. Ми відстежували ці колони, які йшли. І ми розуміємо, що допомога, яку Росія обіцяла Нагірному Карабаху і Вірменії, мабуть, там навряд чи з'явиться.

Крім того, я хочу звернути увагу, що сьогодні, після заяви Японії про приналежність чотирьох островів Курильської гряди безпосередньо Японії, рф почала навчання, але кількість військових, які є в тому секторі оборони рф, на сьогоднішній день вкрай мала, тому що вони їх усіх відправляли сюди.

Чим закінчуватиметься ця ситуація, поки невідомо. Але якщо відкриватимуться другі фронти для рф, які вона штучно створила власними діями за свою коротку історію, вони нам дуже якісно допомагатимуть. А от Грузія поводиться не дуже коректно, м'яко кажучи.

Але якби і Придністров'я, і ​​Грузія, і всі сьогодні займалися б поверненням своїх територій... Більше того, Польща, поки що не на офіційному рівні, вже виступила з претензіями на Калінінградську область. Це б нам точно допомагало, бо їм було чим займатися, окрім того, щоб знищувати наші міста та села, вбивати наших дітей та жінок».

Оцініть матеріал
(122)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.