Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 27 березня 2022, 00:47
264
0

Джоанн Вуд - Алекса Грассо. Прогноз і анонс на бій

Прогноз і анонс на бій UFC Fight Night 205

| Оновлено 27 березня 2022, 00:47
264
0
Джоанн Вуд - Алекса Грассо. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 27 березня у Коламбусі (штат Огайо, США) на «Nationwide Arena» і стане ко-мейн івентом турніру UFC Fight Night 205. Орієнтовний початок бою – 03:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

У рамках найлегшої жіночої ваги №7 рейтингу Джоанн Вуд (15-7) поб'ється з Алексою Грассо (13-3), яка займає 9-е місце в цьому ж списку.

Справи у ветеранки UFC Вуд останнім часом складаються не дуже добре - вона програла дві останні сутички. У червні 2021 року роздільним рішенням суддів боєць із Шотландії поступилася Лорен Мерфі, а в листопаді Тайла Сантос задушила Вуд у першому раунді. Спочатку суперницею Вуд по цьому бою мала стати Грассо, але мексиканка вибула з турніру через травму.

Грассо, навпаки, йде на серії з двох перемог, але вона не виступала більше року. У серпні 2020 та лютому 2021 року вона виграла одностайним рішенням суддів у Кім Цзі Йон та Мейсі Барбер відповідно.

Прогноз на бій

Обох спортсменок можна сміливо віднести до розряду ударниць. Тільки якщо Вуд сильна своїм муай-тай, включаючи роботу ногами, ліктями та в клінчі, то Грассо – це більше боксер.

Бій обіцяє стати дуже конкурентним. Незважаючи на те, що Вуд старша за суперницю, вона, як і раніше, відзначається великим обсягом роботи. Але Грассо може чудово діяти з дистанції руками, не допускаючи опонентку у вигідніший для неї клінч. Грассо також повинна мати перевагу на землі, якщо бій буде переведений у партер.

З огляду на те, що жодна з дівчат не є фінішером, бій має всі шанси пройти повну дистанцію. Прогнозуємо, що ударні навички Алекси будуть ефективнішими.

Перемога Грассо за очками

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.