Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 25 березня 2022, 12:48
6563
1

Ольга САЛАДУХА: «Ломаченко відмовився виїхати з України»

Василь вирішив залишитись в Україні

| Оновлено 25 березня 2022, 12:48
6563
1
Ольга САЛАДУХА: «Ломаченко відмовився виїхати з України»
boxingscene.com

Колишня українська легкоатлетка та народний депутат Ольга Саладуха впевнена, що спортсмени повинні мати змогу залишити Україну під час війни.

Проте боксер Василь Ломаченко вирішив залишитись у країні, незважаючи на шанс провести бій за пояси легкої ваги проти Джорджа Камбососа.

«На останньому комітеті [ВР з питань молоді та спорту], де був присутній міністр [спорту] та представники Національного олімпійського комітету, обговорювали це питання. Кому треба – ми це вирішуємо».

«Знаємо, що уже виїхали готуватись Михайло Романчук та Андрій Говоров, яким дали таку змогу. Так само Усику Саші. А от Ломаченко відмовився, сказавши, що буде захищати країну. Тобто, ті спортсмени, які хочуть залишитись, залишаються. А інші їм в цьому допомагають».

«Нашим топ-спортсменам треба дозволяти виїзд за кордон. Вони мають приносити максимум користі Україні», - сказала Саладуха.

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
67911910
Василь - людина з серцем справжнього воїна. На жаль, про його кума Олександра Усика цього не можна сказати. Той пофоткався у формі тероборони - та й бігом за кордон. Стокілограмовий сцикун.