Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 24 березня 2022, 12:39
1349
0

Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «росія намагається перемогти свободу»

Президент України звернувся до світової спільноти

| Оновлено 24 березня 2022, 12:39
1349
0
Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «росія намагається перемогти свободу»
Getty Images/Global Images Ukraine. Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський звернувся до громадян країн світу із закликом виходити на вулиці, щоб підтримати Україну.

«Росія шукає найманців по всьому світу. Будь-яких покидьків, які здатні стріляти в нас, в мирних людей. Російські війська вбивають нас, стріляють без розбору в цивільних людей, гвалтують жінок, викрадають дітей, розстрілюють біженців, захоплюють гуманітарні колони, займаються мародерством».

Далі Володимир Зеленський перейшов на англійську мову.

«Війна росії – це не тільки війна проти України. Це значно ширше. Росія розпочала війну проти свободи як такої. На українській землі для росії тільки початок. Росія намагається перемогти свободу усіх людей в Європі. Усіх людей у світі. Намагається показати, що тільки груба і жорстка сила має значення. Намагається показати, що люди не мають значення, як і усе те, що робить нас людьми. І саме тому ми повинні зупинити росію. Світ повинен зупинити війну. Я вдячний кожному, хто діє на підтримку України.

Терор проти мирних людей продовжується. Вже місяць! Так довго! Це розбиває серце мені, всім українцям та кожній вільній людині на землі. Тому я прошу вас виступити проти війни. Починаючи з 24 березня – рівно через місяць після вторгнення росії. Від цього дня й надалі. Показуйте вашу позицію. Виходьте з ваших офісів, з ваших домівок, з ваших шкіл і університетів. Виходьте заради миру. З українською символікою. Щоб підтримати Україну. Щоб підтримати свободу. Щоб підтримати життя. Щоб вас побачили, щоб вас почули. Скажіть, що люди мають значення».

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.