Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 23 березня 2022, 11:13
4602
5

Давати п****лів росіянам. Українця звільнили у Німеччині за ролик про війну

52-річний Ігор Голод, який вже 22 роки там живе, був звільнений з ресторану

| Оновлено 23 березня 2022, 11:13
4602
5
Давати п****лів росіянам. Українця звільнили у Німеччині за ролик про війну
Facebook. Ігор Голод

У Німеччині в Баден-Бадені 52-річного українця звільнили із відомого ресторану, в якому він пропрацював 7 років, за те, що він записав відеозвернення до росіян через війну в Україні.

Мало того, також збираються звільнити з магазину його дружину, яка вже кілька років страждає на важке захворювання. Наразі чоловік шукає роботу, оскільки йому не лише треба утримувати свою сім'ю, а й родичів з України, які змушені були тікати від війни.

52-річний Ігор Голод уже 22 роки живе у Німеччині. Останні 7 років він працював барменом у відомому ресторані RIZZI в Баден-Бадені. Однак днями після того, як Ігор опублікував на своїй сторінці в соцмережі відеозвернення до росіян у зв'язку з війною в Україні, його звільнили.

«Йшов другий тиждень війни. Мої родичі виїхали з Києва, з Одеси. Вони перетнули кордон, зв'язок з ними зник. Усі були у напрузі, в тому числі через те, що відбувалося в Україні. У деяких компаніях українцям навіть пропонували взяти відпустку, піти на лікарняний, щоб трохи прийти до тями. Але ж у нас такого не було. Я працював барменом, а в ресторані самі розумієте, люди п'ють, гуляють, веселяться, все добре. Якоїсь миті у мене був такий вибух емоцій», – згадує Ігор.

Чоловік вийшов на ранкову пробіжку, прикріпив на груди прапор України та записав відео. У ньому він пояснив, що вирішив пробігтися з прапором містом, щоб усі знали, як він виглядає:

«При словах «ми росіяни» думайте, що кажете. Я працюю там, де чую, як і що кажуть люди. Вам, росіяни, ніхто не радий. Тому думайте перед тим, як говоритимете, що ви росіяни.

Якщо ви росіяни, то краще заходьте до громадських місць зі словами «Слава Україні»! Тоді на вас хоча б дивитимуться нормально. Ось вам моя порада: щоб не отримати п****лів у великих містах. У нас місто спокійне. Але у великих містах можуть дати п***лів. Думайте та кажіть: «Слава Україні! Героям слава!"

Смерть тим, хто прийшов на територію України, полонених спалює у власних крематоріях (маються на увазі крематорії, які російські війська привезли з собою). Гниди, фашисти, 45 рік вони зробили. Весь російський народ стадо баранів. Одного покидька та ще десять кровопивців знищити не можуть. Респект українському народу, люблю свою країну», – сказав Ігор.

Відео, за яке звільнили українця у Німеччині

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ф'юрі зізнався, чому відмовився проводити дуель поглядів з Усиком
Бокс | 17 травня 2024, 06:31 7
Ф'юрі зізнався, чому відмовився проводити дуель поглядів з Усиком

Бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія)

Екс-гравець Арсенала: «Мудрик може стати найкращим вінгером АПЛ»
Футбол | 16 травня 2024, 20:25 0
Екс-гравець Арсенала: «Мудрик може стати найкращим вінгером АПЛ»

Кліши підтримав українських гравців лондонських команд

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Володимир Невінчаний
Хозяева ресторана достойны своего правительства -- тряпки и сцы.....ны! Позорники!
Саша Зардунов
Немчуры забыли, как русские насиловали немецких женщин и бомбили Берлин. Путин может повторить
Александр Жаирс
Bcё таки генетическая память от фашизма у многих фрицев ещё крепчает.
SebastianTrueman
Немецкое правительство продали Украину.
И естественно у них не гласный договор с рашкой о переделе Европы. Такой себе нео пакт рибентроппа молотова
Владимир Копяк
Многие забывают, а может и не знали вообще, что расею и Германию связывала большая дружба многие столетия. И в 30-х годах прошлого столетия СССР и Германия мечтали завоевать весь мир, сначала на пару, потом по отдельности. Так что ничего удивительного в том, что Германия, как и РФ не считает нашу Украину за страну... И помощи, существенной, мы от них никогда не получим, так, по мелочи, кое-что из завалявшегося вооружения от бывшей армии ГДР еще что-то могут дать, но не более....