Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 26 квітня 2023, 16:54
541
0

Юнацька збірна розпочала у Чехії підготовку до чемпіонату світу U-18

Чемпіонат світу в дивізіоні 1В в італійському місті Асьяґо стартує 25 квітня

| Оновлено 26 квітня 2023, 16:54
541
0
Юнацька збірна розпочала у Чехії підготовку до чемпіонату світу U-18
ФХУ

Після прийняття рішення про участь у чемпіонаті світу в дивізіоні 1В, який стартує наприкінці квітня в Італії, юнацька збірна України U18 під керівництвом тренерів Олександра Бобкіна, Руслана Борисенка і Олександра Федорова отримала можливість за відсутності клубних турнірів провести в Чехії підготовку до першості планети. Зараз команда знаходиться в невеликому містечку Брумов-Билнице в Чехії.

Хокеїсти готуються в ідеальних умовах, створених власником спорткомплексу. В межах однієї будівлі хлопці мають змогу проживати в готелі, харчуватися в ресторані, проводити льодові тренування, працювати в тренажерному залі, кидковій зоні, на тренажерах для вдосконалення катання.

Вранці 22 березня юнацька збірна України провела перше тренування в Брумові-Билнице. В ньому взяли участь воротарі Ярослав Сисюк і Макар Ганін, оборонці Володимир Трошкін, Олексій Дахновський, Іван Шамардін, Арсеній Кисельов, Кирило Косянчук, Олександр Курзенков, нападники Гаврило Сімчук, Максим Жеребко, Ілля Дубський, Веніамін Трандафілов, Климентій Лисак, Ілля Крикля, Микита Сидоренко, Михайло Ковальчук, Платон Мельниченко.

Ввечері до команди приєднаються троє представників північноамериканських клубів – воротар Андрій Малихін, оборонець Сергій Нікулін і нападник Дем’ян Тиченко. Після завершення плей-оф у чемпіонатах Словаччини та Чехії долучаться до лав збірної оборонець Володимир Волков з братиславського «Слована» і нападник Микита Мойсеєв з «Млади Болеслав».

«Також мають бажання допомогти національній команді ряд хокеїстів, які нині виступають у США, але їхня участь у зборах наразі під запитанням через проблеми з логістикою», – каже менеджер збірної України U18 Сергій Бабинець.

У ході зборів юнацька збірна України проведе три товариських матчі. Завершиться збір у Брумові-Билнице 13 квітня. Чемпіонат світу в дивізіоні 1В в італійському місті Асьяґо стартує 25 квітня.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.