Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 22 березня 2022, 01:09
24782
0

Яхта Абрамовича втекла від санкцій. Її блокували українські яхтсмени

До порту турецького Бодрума зайшла суперяхта російського мільярдера Solaris

| Оновлено 22 березня 2022, 01:09
24782
0
Яхта Абрамовича втекла від санкцій. Її блокували українські яхтсмени
Facebook

У порт турецького міста Бодрум у понеділок, 21 березня, зайшла суперяхта російського мільярдера Романа Абрамовича Solaris, їй намагалася завадити пришвартуватись юнацька команда українських яхтсменів.

За інформацією турецьких ЗМІ, яхта прибула до Бодрума близько полудня. Абрамович, який останніми тижнями зазнав санкцій Європейського Союзу та Великої Британії, перегнав її до Туреччини, щоб уникнути арешту судна.

Яхта завдовжки 139 метрів і завширшки 26 метрів прибула з чорногорського порту Тіват. Невідомо, чи знаходиться Абрамович на своїй розкішній яхті.

ЗМІ також повідомили, що яхта зіткнулася з протестом української групи з 11 людей, які прибули на човні та намагалися перешкодити пришвартуватися до причалу. Пізніше стало відомо, що блокували швартування яхти юні яхтсмени дитячо-юнацької команди з Одеси. Батько одного із спортсменів В'ячеслав Мадонич опублікував відео на своїй сторінці у Facebook.

Директор Чорноморського яхт-клубу Альберт Кабаков повідомив, що серед тих, хто блокував яхту Абрамовича, – діти 10–18 років. Вони приїхали до Туреччини на змагання. За деякий час до спортсменів звернулася берегова охорона Туреччини. Вона заявила, що подібна акція є незаконною і змусила припинити блокування.

Раніше повідомлялася, що ще одна яхта Абрамовича Еclipse, яку вже понад два тижні переганяють з Карибських островів у безпечну юрисдикцію, прямує до Туреччини.

Оцініть матеріал
(107)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.