Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 20 березня 2022, 17:53
4715
8

Зовсім збожеволів: путлер хоче задіяти у війні неповнолітніх

У наказі йдеться про підготовку звітності щодо резерву у віці 17–18 років

| Оновлено 20 березня 2022, 17:53
4715
8
Зовсім збожеволів: путлер хоче задіяти у війні неповнолітніх
Йолкін. Юнармія прийде до України

Президент росії владімір путін-хуйло і його міністр оборони cергей шойгу-в-тайгу готуються задіяти у війні проти України неповнолітніх.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України:

«Через брак живої сили для поповнення лав окупаційної армії керівництво кремля розглядає можливість залучення до бойових дій неповнолітніх громадян рф.

Відповідний наказ «Про організацію залучення членів військово-патріотичного громадського руху «Юнармія» до проведення спеціальної операції на території України» підписано міністром оборони рф шойгу.

В наказі йдеться про підготовку звітності потенційного людського резерву у віці 17–18 років для залучення до бойових дій у складі окупаційної армії. Вище воєнне керівництво рф має надати пропозиції стосовно проведення підготовки зазначеного особового складу в найкоротші терміни. Контроль за виконанням наказу покладено на начальника головного військово-політичного управління зс рф геннадія жидко.

«Юнармія» – російська дитячо-юнацька мілітарна організація при міністерстві оборони рф. Вирізняється радикальною пропагандистською роботою серед російської молоді. Членами організації стають діти з 8 років.

Аналогічні дії проводилися військовим керівництвом нацистської Німеччини під час Другої світової війни. З 1943 року учні старших класів в підрозділах «Гітлер’югенду» залучалися до служби в зенітно-артилерійських частинах. А з вересня 1944 по січень 1945 року на службу в гітлерівську армію було залучено 150 тисяч неповнолітніх дівчат».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
GloryUkraine
Якщо людина втрачає розсудок, то це не вибіркова втрата, а тотальна.
Oleksandr Kelym
Путлерюгенд - все по образу і подобію !
Ivan Vismutenko
Читаем в шапке: ...за счёт наиболее идёйно убеждённых...
А это могут быть как дети уже погибших, так и настоящие фанатики.
Maxcrimea10
Как в Африке, там 10-летним детям калаши раздают. Больше всего интересно, как мамки будут таких отпускать? Это же верная смерть, без вариантов
Макс Максов
Ну якщо підуть, а не взбунтуються... То буде більше добрива для нашої землі! Але я вже не вірю, що там хтось може кардинально повстати проти режиму.
Олександр Д.
Якраз їм виповниться 18 на весняний чи осінній призов, і вони будуть вже повнолітніми, отже всі формальності перед ватними виборцями будуть улагоджені. Чергове "пушечное мясо".
Цензурних слів не вистачає.
Kapitoshka
А як на мене ці малолєтні юнати а-ля із фільму "Сволочі" вже не перший день в полоні нашому щоки наідають! Бо на деяких ввдосах, явно дєті , з чого робимо висновок - вік занизили і в кірзаки обули...