Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 20 березня 2022, 19:19
24777
4

Розвідка: еліти Росії хочуть ліквідувати путіна і вже вибрали наступника

Отруєння, раптова хвороба, нещасний випадок – варіанти вирішення питання

| Оновлено 20 березня 2022, 19:19
24777
4
Розвідка: еліти Росії хочуть ліквідувати путіна і вже вибрали наступника
Йолкін

Серед російської бізнес-політичної еліти формується група впливових осіб, опозиційних президенту рф владіміру путіну, які задумали його вбити.

Головне управління розвідки Міноборони:

«Отруєння, раптова хвороба, нещасний випадок – російська еліта розглядає можливість відсторонення путіна. В середовищі російської бізнесово-політичної еліти формується група впливових осіб, опозиційних до владіміра путіна.  Їхня мета – якнайшвидше відсторонення путіна від влади і відновлення економічних зв’язків із Заходом, зруйнованих через війну в Україні.

Певна частина російської політичної еліти РФ розглядає в якості наступника путіна – директора фсб александра бортнікова. Примітно, що саме бортніков останнім часом потрапив у немилість з боку російського диктатора. Офіційна причина опали керівника фсб – фатальні прорахунки у війні проти Україні.

Саме бортніков та його відомство відповідали за аналіз настроїв населення України та спроможність української армії. Відомо, що бортніков та деякі інші впливові представники російської еліти розглядають різні варіанти відсторонення путіна від влади. Зокрема, не виключається отруєння, раптова хвороба, або інша «випадковість».

Не виключено, що саме з цими процесами пов’язаний нещодавній «злив» розташування чеченських підрозділів на півночі Києва. Інформація надійшла саме від російської сторони. Ймовірно, так керівництво фсб намагається послабити вплив кадирова. Також це може бути спробою завчасно налагодити взаємодію з українською владою в обхід нинішнього керівництва рф».

Оцініть матеріал
(100)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Для того, щоби повернути парашу до нормального існування потрібно міняти всю систему. Новий фсбешний лідер-це знову підготовка до війни.
ortomir
у бортникова вже зараз руки трусяться. Згадайте гкчп, до речі на янаєва схожий.
-smart--Forever
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил