Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 25 квітня 2022, 14:01
4945
0

Чемпіон НБА у Києві організував загін тероборони

Станіслав Медведенко робить усе для перемоги над окупантом

| Оновлено 25 квітня 2022, 14:01
4945
0
Чемпіон НБА у Києві організував загін тероборони
Twitter

Легендарний український баскетболіст, дворазовий чемпіон НБА Станіслав Медведенко розповів про свою участь в обороні Києва від російських окупантів.

«Звісно, була можливість виїхати за кордон. Не вважаю, що потрібно кудись їхати. У цей час треба залишатись в Києві – підтримувати й все, що можна, робити. Ми у себе на районі зробили штаб самооборони. Повністю свій район контролюємо. Налагодили чергування, роздачу продуктів. Я чергую і моя дружина це робить у центрі зв’язку.

Ми взяли повністю свій район – Нікольську Слобідку. Я вважаю, це дуже важливо, бо ми на себе взяли роль поліції. Наша задача – мінімізувати мародерство, щоб не було ніяких пригод. Якщо будуть якісь диверсанти, то ми їх маємо арештувати та доставити до СБУ.

Був один випадок, коли взяли диверсанта – він переховувався у бомбосховищі греко-католицької церкви. Фотографував – його арештували та здали СБУ. Я не брав у цьому участь.

Знаєш, у нас на районі такий спокій – усі наркомани не знають, що робити. Усі кажуть, що ми виконали план роботи поліції на 2 роки вперед по закладках.

Дзвонили з НБА керівники по міжнародній роботі, з ФІБА керівництво. Зараз я з ними постійно на зв’язку.

Також ми хочемо, після того як переможемо, запустити програму по збору коштів на відбудову спортивної інфраструктури в Києві», - сказав Медведенко.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.